Šefovi Masimo Botura i Dabiz Munjoz poput rok zvezda ispraćeni ovacijama!
Završnica programa Weekend Food Festivala nedvosmisleno je bio jedan od glavnih motiva dolaska većine posetilaca. Glavni hit i najveće zvezde fest...
pročitaj jošZavršnica programa Weekend Food Festivala nedvosmisleno je bio jedan od glavnih motiva dolaska većine posetilaca. Glavni hit i najveće zvezde fest...
pročitaj jošPotpuno drugačije iskustvo u Rovinju ponudio je mladi Rasmus Munk, šef restorana Alchemist sa kojim je publika Weekend Food Festivala ušla u mister...
pročitaj jošPrvi dan Festivala Weekend Food festivala obeležen je nastupom Ane Roš, chefa kuhinje restorana Hiša Franko, 21. restorana na svetu ovenčanog sa dv...
pročitaj jošJednog zimskog popodneva dva prijatelja Vladimir Milošević i Nikola Urošević razgovaraju. Gladni. "Šta bih dao za jednu pljeku. Auuuu... "A ja za...
pročitaj jošTe večeri se osetilo nešto što se do sada nigde nije moglo videti i oseti, neverovatan spoj tradicionalnog i modernog je bio svuda oko nas. I da, t...
pročitaj jošVođen ukusima iz detinjstva šef Nemanja Pavlica je koristeći moderne tehnike pripremio autentično jelo koje nosi njegov potpis "Čar kuvanja je i u...
pročitaj jošUgostiteljska delatnost je veoma kompleksna i specifična, u smislu uvođenja održivih sistema i procedura koji se tiču zaštite životne sredine, bezb...
pročitaj jošBaozi je tradicionalni istočnjački delikates koji je sve popularniji u našoj zemlji. Priprema se od parenog testa sa različitim vrstama nadeva Soč...
pročitaj jošČetiri festivalska dana u Rovinju, od 5. do 8. maja, obeležiće paneli i predavanja, razgovori 1 na 1, brojni masterclassovi, cooking show te narav...
pročitaj jošStižu dobre vesti za sve preduzetnike, trgovce i pravna lica koji do sada nisu uveli POS terminal za plaćanje: ukoliko gost želi da plati svoj raču...
pročitaj jošPIZZA MAJSTOR - 2 izvršioca Fast food "Sapori pizza and pasta" 📍Ul. Venizelosova 17, Dorćol ⏰ Rad u dve smene 💰 Početna plata 70-75.000 ...
pročitaj jošOd 14. januara 1908, kada je kralj Petar I Karađorđević otvorio palatu osiguravajućeg društva „Rosija“ sa gostionicom „Moskva“, pa do današnjeg dan...
pročitaj jošVuk Maleš barmen Lobby bara hotela Square Nine tvrdi da hotel koji drži do sebe mora imati vrhunski bar jer kroz njih grade svoj imidž. "Barska ku...
pročitaj jošJedna od najstarijih destilerija u Srbiji, Stara Sokolova decenijama održava i unapređuje vrhunski kvalitet, osvaja tržišta, ali i srca poštovalaca...
pročitaj jošPrva ideja Miše Relića je bila da napravi sofisticirani tapas bar, a onda je jedno jelo šefova Uroša Ivoševića i Nedeljka Jerkovića dovelo do toga ...
pročitaj jošU TC Galerija otvoren je još jedan u nizu Burrito Madre restorana, koji je od samog početka rada izazvao očekivano veliko interesovanje posetilaca ...
pročitaj jošChai čaj, odnosno Masala čaj, jedan je od onih napitaka koji će osvojiti sve ljubitelje čaja koji žele da probaju nešto drugačije (čitaj: aromatičn...
pročitaj jošJoš od davne 1896. godine, Nikšićko je omiljeno pivo velikog broja pivopija. Ipak, ponekad je potrebno tradiciju uskladiti sa novim trendovima, pa ...
pročitaj još