CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

Šef Volfgang Puk: “Somelijeru sam podigao platu za 30.000 dolara samo da ne ode”

29.01.2023 Chef

“Neke stvari u našoj industriji su izmakle kontroli”, izjavio je u intervjuu za Yahoo Finance Wolfgang Puk, jedan od najpoznatijih američkih šefova...

pročitaj još

Njoke od sipe u potažu od komorača ponosnog Sicilijanca

26.01.2023 Chef

Pino Cuttaia je napustio posao na severu Italije i vratio se u rodnu Siciliju gde je jedno vreme radio kao samouki kuvar. 2000. godine otvara resto...

pročitaj još

Grčka hrana i gostoprimstvo u restoranu Meze by Elliniko

25.01.2023 Restoran

Filoksenija je grčka reč za gostoprimstvo na autentičan način. Prava umetnost koja se kreira na toliko puno načina, a najponosniji su na gastronoms...

pročitaj još
1 Feran Adria

Povratak legende! Feran Adria otvara El Bulli u junu ove godine

25.01.2023 Chef

Otkad je 2011. zatvorio svoj revolucionarni restoran u Rosesu u Kataloniji, šef Feran Adria nekoliko je puta najavljivao njegovo ponovno otvaranje,...

pročitaj još

Kako šef Tom Boton pravi Banoffee pitu u hotelu Dorčester

24.01.2023 Chef

Tom Booton u restoranu The Grill koji radi u okviru hotela Dorchester rado priprema ovaj britanski klasik. Najmlađi head chef svih vremena u B...

pročitaj još

Danska je pobednik Bocuse D´Ora 2023, slede je Norveška i Mađarska

24.01.2023 Chef

U Lijonu su proglašeni najbolji kuvarski timovi na svetu. Pobedu je odnela reprezentacija Danske, a slede je Norveška i Mađarska. [caption id="a...

pročitaj još

Fabrika Burger & Pizza bar – mašinerija dobrog ukusa!

23.01.2023 Cafe Bar

Fabrika Burger & Pizza Bar je porodični projekat braće Dejana i Srđana Drljače i njihovih nežnijih polovina. Pet godina nakon otvaranja njihovo...

pročitaj još

Glavno jelo iz hotela Bramble S&H Montagne u Švajcarskoj

22.01.2023 Chef

Šef Owain Tomblin otkriva recept za omiljeno jelo gostiju u švajcarskom hotelskom kompleksu Bramble S&H Montagne. Luksuzne ski brvnare Ow...

pročitaj još

Predstavljamo restoran Constantin za ljubitelje italijanske kuhinje

21.01.2023 Restoran

Zbog ljubavi prema dobrom zalogaju vlasnik restorana Constantin odlučio je da u srcu poslovnog Beograda napravi mali raj za ljubitelje italijanske ...

pročitaj još

Adam bi bio srećniji da mu je Eva ponudila kalvados

21.01.2023 Drink

Gijom Druan vlasnik destilerije Calvados Christian Drouin priča o alkoholnom nektaru od jabuke koji postaje sve popularniji. Destileriju je os...

pročitaj još

Hotelski doručak šefa Emanuela iz hotela Les Manoirs de Tourgéville

20.01.2023 Chef

Šef Emanuel Andriju sa nama je podelio recept za klasik francuske kuhinje odavno ispisan velikim slovima, koji priprema na svoj način. Odlučio...

pročitaj još

Tamara Vidović, Saint Ten: “Naš gost se oseća možda i bolje nego u svom domu”

19.01.2023 Hoteli

Tamara Vidović, Head of Department HSK hotela Saint Ten otkriva da zbog visokih zahteva gostiju ništa ne rade po šablonu i automatizmu, već je kons...

pročitaj još
1 FRONT Neptunia gin g3spirits

Hendrick’s Neptunia je najnovije limitirano izdanje vrhunskog džina

17.01.2023 Drink

Hendrick’s džin nesvakidašnje i potpuno jedinstveno iskustvo ne prestaje da iznenađuje i oduševljava. Prepoznatljiv ukus koji je posledica potpuno ...

pročitaj još

Predstavljamo vam Lagavulin 11YO Steak Scotch viski

17.01.2023 Drink

Lagavulinov single malt star 11 godina je ciljano kreiran za uparivanje sa goveđim odrescima. I savršen je. Promocija u kultnom Boisdaleu U cenje...

pročitaj još

Run, vegan, run! Kuvajte kući sa namirnicama i po receptu šefa Daniela Hama

17.01.2023 Chef

U želji da proširi veganski koncept koji je prošle godine započeo u svom restoranu Eleven Madison Park, šef Daniel Ham sada nudi uslugu dostave sa ...

pročitaj još

Novo u hotelu Prezident Palace: Gentleman’s Lounge

16.01.2023 Hoteli

Od sad možete u hotelu Prezident Palace u Beogradu da se učlanite u Gentleman’s Lounge. Ekskluzivni cigar lounge na 10. spratu hotela Preziden...

pročitaj još

Muzej viskija prema planu zatvoren 15. januara

16.01.2023 Drink

Prvi Muzej viskija & bar u Beogradu, ali i regionu zatvorio se 15. januara. Prema prvobitnom planu projekat je trebalo da bude završen 1. decem...

pročitaj još

Thyme je svetski street food projekat na balkanski način

15.01.2023 Street Food

Šefovi Nikola Rosić, Nenad Atanasković i Krsta Simović čine trio uzbudljivog Thyme Street Food & Breakfast gastronomskog projekta. Thyme se pri...

pročitaj još
⟨ 1 … 75 76 77 78 79 … 136 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

akvafor, voda za restorane i hotele

Investicija u nevidljivo: Voda kao strateški resurs

30.06.2025 Horeca oprema

Kako se fokus sve više usmerava na optimizaciju troškova i unapređenje korisničkog iskustva, pitanje kvaliteta vode sve više ulazi u agendu hotelij...

pročitaj još
La Scala je carstvo maestra Damira Karpuzija

La Scala je carstvo maestra Damira Karpuzija

24.06.2023 Restoran

U samom epicentru Beograda smestio se restoran La Scala, koji glamuroznim enterijerom ulepšava glavni beogradski trg. Glamurozni restoran La Sca...

pročitaj još

Belgrade Rakija Challenge! Mixology velemajstori prave koktele sa rakijom

14.02.2022 Drink

Takmičenje barmena u pravljenju koktela sa rakijom, Belgrade Rakija Chalenge, će se održati u ponedeljak 21.2.2022. u Beogradskoj destileriji, ul. ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.