
Čaj se pije da bi se utišala buka sveta
Julius Meinl preporučuje nove ukuse organskog čaja za predstojeće zimske dane jer mali trenuci čine da mozaik života dobije lepši izgled Novi ukus...
pročitaj jošJulius Meinl preporučuje nove ukuse organskog čaja za predstojeće zimske dane jer mali trenuci čine da mozaik života dobije lepši izgled Novi ukus...
pročitaj jošMilan Zarić, vlasnik Destilerije Zarić priča o svojim počecima, o odrastanju uz kazan koje ga je opredelilo da se bavi ovim poslom. nakon deset god...
pročitaj jošUdruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodelilo je i ove godine svoja tradicionalna priznanja i nagrade agencijama, kompanijama i instituc...
pročitaj jošKad neko prođe školu legendarnog šefa Stambola Geštamova, onda može da kaže da ima besprekorne temelje za dalje usavršavanje i napredovanje. Posle ...
pročitaj jošHoReCa sektor je definitivno pretrpeo najveću štetu od svih privrednih grana Srbije. I dalje snosi posledice situacije u kojoj smo predugo. Najveći...
pročitaj jošKraj godine je vreme kada se u Srbiji obeležavaju tradicionalne porodične svečanosti što predstavlja uvod u pretprazničnu euforiju i novogodišnje p...
pročitaj jošLazar Živković, menadžer za razvoj kategorije premijum alkoholnih pića, osam godina deo je kompanije Coca-Cola HBC Srbija čiji omiljeni napici svak...
pročitaj jošMihailo Kovačević, alfa i omega projekta "Gradska pržionica", na svom putu otkrivanja savršenog blenda kafe, podseća na srednjovekovne alhemičare k...
pročitaj jošKafana „Kod večitog mladoženje“ ostala mi je u lepom sećanju po raznim „bezobrazlucima“ kako smo nazvali tamošnje specijalitete. ali i po jednoj sa...
pročitaj jošAnketom je obuhvaćeno 6.147 redovnih posetilaca 308 restorana iz 34 opštine u srbiji. ovoga puta ispitanici su otkrili šta očekuju od ugostiteljski...
pročitaj jošKafa je drugi omiljeni napitak na svetu, odmah posle vode, a jedan od najvećih favorita kada su u pitanju vrste kafe jeste espresso, koji, zahvalju...
pročitaj još15. decembra 1929. godine izašao je prvi broj najlepšeg gastronomskog magazina - La Cucina Italiana. Mrzli zimski dani, okićeni pahuljama, uveli su...
pročitaj jošSvetski atlas hrane, Taste Atlas , objavio je listu 100 najboljih tradicionalnih jela, restorana i kuhinja na svetu za 2021. godinu. Čuveni skadarl...
pročitaj jošMETRO Srbija i Turistička organizacija Srbije, zvanični partneri Michelina u Srbiji, uručili su priznanja Michelin Vodiča, restoranima u okviru prv...
pročitaj jošFilip Kambi, jedan od najpoznatijih svetskih enologa zaslužnih za razvoj savremene vinske industrije, iznenada je preminuo u 59. godini. Kambi je b...
pročitaj jošKompanija Integral Venture Partners, investiciona firma, objavila je da je sklopila konačni ugovor sa vlasnicima lanca ćevabdžnica Walter o kupovin...
pročitaj jošSvaki pravi majstor svog zanata treba da bude upoznat sa najsitnijim detaljima koji se tiču njegovog posla. Zato i svaki profesionalni barista treb...
pročitaj jošNaša zemlja je postala deo Michelinovog gastronomskog vodiča sa 14 beogradskih restorana koji su uvršteni u ovaj poznati vodič. Znak da hrana post...
pročitaj još