CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
šef kuhinje

Šta se desi kada kuvar u Beogradu zatraži platu od 140.000?

12.09.2021 Chef

Nakon pisanja našeg magazina u tekstu u kojem smo ukazali na problem manjka radne snage u restoranskoj industriji, brojni mediji su počeli da se ba...

pročitaj još
Toma 1

Novinarska projekcija filma „Toma“ u restoranu „Dva jelena“

10.09.2021 Horeca oprema

Danas je održana novinarska projekcija dugoočekivanog filma „Toma“ u poznatom beogradskom restoranu „Dva jelena“ u Skadarliji, na kojoj su pored me...

pročitaj još
astronaut konobar

Ilon Mask traži barmene za svoje astronaute! Prijavite se ovde

10.09.2021 Cafe Bar

Spaceport, jedna od dve baza svemirske kompanije Space X, milijardera Ilona Maska, raspisala je konkurs za radno mesto barmena za astronaute, zapos...

pročitaj još
Samsung frižider 1

Najnoviji Samsung Bespoke frižideri su dostupni u Srbiji!

08.09.2021 Horeca oprema

Kompanija Samsung Electronics saopštila je da je u Srbiji zvanično krenula prodaja Bespoke frižidera. Ovaj revolucionarni kućni aparat donosi pregr...

pročitaj još
tri koktela

Tri recepta za aperitiki koktele! Italijanski vermut i aperol u sudaru sa rumom

07.09.2021 Cafe Bar

FLAMINGO MILANESE Rita's Tiki Room, Milano SASTOJCI: 45 ml kamparija * 10 ml Galliano l'Autentico * 15 ml kašase, po mogućnosti Germana Soul * ...

pročitaj još

Apatinska pivara obeležila 15 godina kampanje „Kad pijem ne vozim“

06.09.2021 Drink

Apatinska pivara obeležila je 15 godina kampanje „Kad pijem ne vozim“ i tim povodom Saobraćajnoj policiji donirala 600 fluorescentnih zaštitnih prs...

pročitaj još
Pia Leon i Virgilio

Pia Leon je najbolja šefica na svetu za 2021. godinu

05.09.2021 Chef

Jedan od najuticajnijih svetskih gastronomskih portala "World's 50 Best" je peruansku šeficu Piu Leon proglasio za najbolju na svetu za 2021. godin...

pročitaj još

Otvoren konkurs Kaktus Talents (powered by A1 Srbija)!

03.09.2021 Horeca oprema

Marketing mreža 2. i 3. novembra u Beogradu organizuje 7. nacionalni festival integrisanih komunikacija KAKTUS 2021. Pod sloganom „Brendovi, vrhovi...

pročitaj još
Hot dog 1

Kako je hot dog postao neizostavni deo američke kulture

02.09.2021 Street Food

Viršla u kifli, ili popularni hot dog je u Ameriku došao sa većim brojem nemačkih imigranata koji su pobegli u osvit Drugog svetskog rata. Everg...

pročitaj još
čaša vina crvena vina malbec

Malo koje vino ide uz crveno meso kao argentinski Malbec

01.09.2021 Drink

Argentina, zemlja srebra, fudbala, tanga, gaučosa koji gone krda goveda po pampasima. Priznajem da je tekst inspirisan tihom patnjom potpisnika ovi...

pročitaj još
voda rosa

Nove investicije od 3,5 miliona evra za brži razvoj juga Srbije

30.08.2021 Horeca oprema

Investicijama u fabriku “Vlasinka” i lokalnu infrastrukturu, vrednim 3,5 miliona evra, odgovornim odnosom prema prirodi i neodstupanjem od standard...

pročitaj još
Cocktail laboratorija

Svetska takmičenja barmena i barista se uspešno prilagođavaju novonastaloj situaciji?

30.08.2021 Cafe Bar

Takmičenja će u budućnosti biti hibrid živog i virtuelnog. Spoj adrenalina i euforije takmičara prilikom javnog nastupa pred sudijom i publikom, i ...

pročitaj još
1 Gram sladoled

Gram sladoledi, prepoznatljivo iskustvo koje ne bledi

30.08.2021 Cafe Bar

Gram je srpski lanac poslastičarnica, odnosno specialty gelateria. Za razliku od uobičajnih to sladoleda, Gram sladoledi su kreirani na bazi slatke...

pročitaj još
tiki koktel

Aperitiki – matrica slatko-kiselo-gorkog je genetski kod koji nemaju drugi kokteli

28.08.2021 Cafe Bar

Iako su aperitivo i tiki kokteli na papiru razvedeni zbog nepomirljivih razlika u količini alkohola, ostaće povezani do kraja života. u pomalo ince...

pročitaj još
hrana u avionu

Ima li Michelina u avionu? Šta se jelo u zlatno doba “gastro letova”

27.08.2021 Restoran

Šta biste tokom leta radije izabrali? Dimljenog lososa iz Severnog Ledenog mora ili ohlađeni Beluga kavijar? Ukoliko ni jedan ni drugi delikates ni...

pročitaj još
brancin tatar 1

Brancin u formatu tatar bifteka šefa Nemanje Pavlice

26.08.2021 Chef

Specijalitet šefa Nemanje Pavlice koji trenutno živi i radi u Dizeldorfu iznenadiće vas kako novom dimenzijom pripreme i dizajna, tako i ukusom Za...

pročitaj još
coffe shop front

Drugi Coffe shop, sada u srcu donjeg Dorćola

23.08.2021 Cafe Bar

Nakon 13 godina postojanja prvog Coffe Shop-a otvoren je drugi u srcu donjeg Dorćola, na uglu ulica Solunske i Braće Baruh, nadomak hotela Mona. ...

pročitaj još
šamar rakija čašica

Rakija „Шамар” najbolje radi u dobrom društvu!

22.08.2021 Drink

Specifičan pitak ukus i glatkost čini “Шамар” rakiju idealnom za miksovanje i pravljenje koktela - što je takođe dosad bilo nezamislivo za bilo koj...

pročitaj još
⟨ 1 … 97 98 99 100 101 … 127 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

koktel sa kafom

Otkrijte tajne pravljenja savršenih koktela sa kafom: 5 nezaobilaznih saveta

24.05.2025 Cafe Bar

Univerzalni espreso martini već odavno dominira kao koktel sa kafom koji zbog savršene ravnoteže između slatkog likera i gorkih kofeinskih nota pru...

pročitaj još

6. maj! Svečano otvaranje turističke sezone u Skadarliji

28.04.2023 Food

Turistička organizacija Beograda i Udruženje ljubitelja Skadarlije sa zadovoljstvom Vas pozivaju na otvaranje turističke sezone u Skadarliji koje ć...

pročitaj još
kako se pravi jelovnik meni

Dobar meni vodi goste ka najboljim opcijama: Za njih i za vas!

12.02.2025 Horeca oprema Restoran

Dobro osmišljen jelovnik ne samo da optimizuje troškove i povećava profit, već i unapređuje ukupno iskustvo gostiju u objektu. Pravljenje jelovnika...

pročitaj još

Filter VS espreso, ili kako voda rastvara materije iz kafe by Luka Jakšić

16.10.2020 Cafe Bar

Barista Luka Jakšić u autorskom tekstu za Cafe Bar & Restoran objašnjava razliku između filter metoda i espresa. Da bismo ušli u srž detaljnije...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja