CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Filip kambi

Preminuo svetski poznati enolog i konsultant Vinarije Tikveš Filip Kambi

21.12.2021 Drink

Filip Kambi, jedan od najpoznatijih svetskih enologa zaslužnih za razvoj savremene vinske industrije, iznenada je preminuo u 59. godini. Kambi je b...

pročitaj još
Ćevapi na roštilju

Walter ćevapi prodaju 50% biznisa

19.12.2021 Street Food

Kompanija Integral Venture Partners, investiciona firma, objavila je da je sklopila konačni ugovor sa vlasnicima lanca ćevabdžnica Walter o kupovin...

pročitaj još
Barista barcaffe 1

Do savršenog espressa uz Barcaffè Espresso YouTube kanal

18.12.2021 Drink

Svaki pravi majstor svog zanata treba da bude upoznat sa najsitnijim detaljima koji se tiču njegovog posla. Zato i svaki profesionalni barista treb...

pročitaj još
1 Vanja puškar

Šef Vanja Puškar o Michelinovim inspektorima, Bib Gourmandu i iznenađujuće dobroj hrani

16.12.2021 Chef

Naša zemlja je postala deo Michelinovog gastronomskog vodiča sa 14 beogradskih restorana koji su uvršteni u ovaj poznati vodič. Znak da hrana post...

pročitaj još
1 NOmad

Nomad, evropski bistro inspirisan Mediteranom

15.12.2021 Restoran

Nomad je moderni bistro inspirisan Mediteranom i njegovim bogatstvom boja, kultura i ukusa. Koncept je zasnovan na uverenju da svako jelo kao i kok...

pročitaj još

Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran je u distribuciji

14.12.2021 Restoran

Broj 22 simbolizuje načelo preciznosti i ravnoteže. Ovaj broj ukazuje na velike ideje, velike planove, idealizam i ogromno samopouzdanje. U vreme ...

pročitaj još
3 Untouched by Light_4

Prvo penušavo vino na svetu koje se proizvodi, prodaje i degustira u potpunom mraku

13.12.2021 Drink

U intimnoj atmosferi beogradskog restorana Le Mago, sinoć je predstavljen Untouched by Light – unikatno penušavo vino čije ime doslovce opisuje nje...

pročitaj još
1 Lagoon

Za lagoon® tehnologiju ne postoje ograničenja u pranju i sušenju veša!

12.12.2021 Horeca oprema

Electrolux Professional lagoon® je inovativno rešenje za čišćenje osetljivih materijala kao što su vuna, kašmir, svila i koža. Nov način pomeranja ...

pročitaj još
fontana pub

Nepobedivi ukusi u gastro pabu Fontana

09.12.2021 Restoran

Ovoga leta, najstariji deo Novog Beograda, oko tržnog centra Fontana, je dobio novo mesto za uživanje, a sam tržni centar svoju novu epohu... ...

pročitaj još
vino čep

Šta je bolje: pluta ili navoj? Važno je da vino idealno diše!

08.12.2021 Drink

Alternativni zatvarači nove tehnologije, kao svi savremeni trendovi bacaju u zaborav tradicionalne mehanizme. No, i dalje nema odgovora koji je, ip...

pročitaj još
Vanja Puškar

14 beogradskih restorana u Michelinovom vodiču!!! Bib Gourmand za Ivu Vanje Puškara!

07.12.2021 Restoran

I bi Michelin! Konačno! U prvom izboru prestižnog vodiča predstavljeno bogatstvo beogradske gastronomske scene. Preporučeno je 14 restorana, a Iva ...

pročitaj još
1 koko lapovo

Coco Caffe & Patisserie, dašak Francuske u Lapovu

06.12.2021 Cafe Bar

Novootvorena caffe poslastičarnica Coco, nalazi se u samom centru Lapova u slepoj ulici u blizini šetačke zone. Organizovan je i zamišljen kao dnev...

pročitaj još
Rasmus Kofoed

I šef Rasmus Kofoed odlučio: Geranium ostaje bez mesa!

05.12.2021 Chef

Rasmus Kofoed je jedan od najvećih skandinavskih šefova. Njegov svetski poznati restoran Geranium koji se nalazi na trećem spratu nacionalnog fudba...

pročitaj još
tatar biftek

Tatar biftek sa crnim tartufima i espumom od pačije džigerice

04.12.2021 Chef

Šef Vladimir Kučera je različitim tehnikama pripreme bifteka i pačije džigerice u jelu spojio tradicionalno i moderno. Tatar biftek iz budućnosti ...

pročitaj još
Hotel Mona Zlatibor

Hotelska industrija i turizam u postkovid periodu!

03.12.2021 Hoteli

Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije HORES organizuje XIII međunarodnu naučno-stručnu konferenciju „Hotelska kuća“, 4. i 5. de...

pročitaj još

Alergeni u hrani, izazov za konzumente i ugostitelje

30.11.2021 Food

Efikasno upravljanje rizikom od alergena zahteva pažljivo razmatranje prisustva alergena iz sastava prehrambenog / gastronomskog proizvoda, unakrsn...

pročitaj još
1 svinjski file

Svinjski file na palenti by šef Nikola Stojaković

29.11.2021 Chef

Nikola Stojaković jeste rođen u Pančevu, ali je veći deo svog života proveo u Francuskoj. Sada svoju kreativnost predstavlja u mnogim restoranima S...

pročitaj još
1 konobar vino

Vino ne prodaje samo vinska karta. Vaš adut je konobar!

28.11.2021 Restoran

Vino je važno gorivo koje će ubrzati oporavak restoranskog sektora, ali ako ga prodajete na pravi način. Imate somelijera, imate impozantnu vinsku ...

pročitaj još
⟨ 1 … 97 98 99 100 101 … 132 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Predstavljamo vam NABOO BOOSTED, najbolju kombi pećnicu ikada proizvedenu

25.03.2021 Horeca oprema

NABOO BOOSTED je: - BRZ Zahvaljujući novom bojleru skratili smo vreme kuvanja (samo sedam minuta za pun kapacitet zamrznutog brokolija), a Fast Dr...

pročitaj još

Smanjite troškove i ubrzajte svakodnevni rad uz Electrolux Professional mašinu za pranje čaša

13.07.2021 Horeca oprema

Ergonomska i efikasna mašina za brzo pranje čaša, maksimalnog kapaciteta pranja od čak 30 korpi na sat. Opremljena je odvodnom pumpom za drenažu, k...

pročitaj još
2 Džin vik front

Otkrijte sve čari džina 11. i 12. juna na Gin Week festivalu

10.06.2022 Drink

Otkrijte sve čari džina i zabavite se uz premijum koktele pored reke i di-džej ekipu Džin je večita inspiracija za barmene Osvežavajući kokte...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja