Šta sve reguliše novi pravilnik o kafi? Skrobu u kafi je odzvonilo!
Novi pravilnik neće uticati na cenu kafe nego će samo podići kvalitet kafe koju pijemo Ministarstvo poljoprivrede usvojilo je početkom januara nov...
pročitaj jošNovi pravilnik neće uticati na cenu kafe nego će samo podići kvalitet kafe koju pijemo Ministarstvo poljoprivrede usvojilo je početkom januara nov...
pročitaj jošLegenda kaže da je francuski monah Dom Perinjon kada je prvi put probao šampanjac rekao: "Dođite brzo, ja pijem zvezde". Istina je da se radi o rek...
pročitaj jošKo još ne voli špagete sa bolonjez sosom? Pored pice, radi se o jednom od najpopularnijih jela na svetu. U svakom restoranu koji služi pastu, a i u...
pročitaj jošUmesto sezonskog menija u novom nordijskom stilu, Noma je otvorila svoja vrata, tačnije baštu i plastenike, kao vinski bar sa dva burgera na meniju...
pročitaj jošObjavljeno je peto po redu istraživanje – EY Preduzetnički barometar je peto po redu istraživanje sprovedeno u okviru projekta EY Preduzetnik godin...
pročitaj jošRecept šefa Alehandra Saravije može predstavljati savršeno predjelo ili glavno jelo, jer mesnu veknu vole čak i najizbirljiviji Od punjene do one ...
pročitaj jošPotraga za najboljim šefom na svetu je naravno – neverending story. No, ako je parametar Mišlenova zvezdica onda je jasno da je trenutno najbolji š...
pročitaj jošNa dan 13. marta ove godine, u mađarskom gradu Kiškereš, održano je 25. po redu najveće takmičenje vina na svetu, i to onog od sorte kadarka. Na ov...
pročitaj jošZačinite život je internacionalni slogan korporacije „Kikkoman“. Bazira se na principu da Kikkoman ujedinjuje 300 godina staru japansku tradiciju p...
pročitaj jošLisabonski restoran 100 Maneiras, čije je ime posveta majci Rosi koja je umela da napravi krompir na 100 načina, ne treba mešati sa sestrinskim res...
pročitaj jošSa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da je najpoznatiji ljuti sos na svetu zvanično stigao i u Srbiju! Kompanija „Spices of the World...
pročitaj jošŠarkutri, drvena daska ispunjena delikatesima, u Francuskoj je sinonim za druženje. Šef Aurelijen Dufor, za Cafe Bar & Restoran, donosi neka pr...
pročitaj jošKad je ramstek u hrskavoj kori na meniju, ručak dobija potpuno drugu dimenziju. Baš tako ga priprema Mario Filipović, šef kuhinje restorana Butik 3...
pročitaj jošŠef Miloš Jovanović je ekskluzivno za čitaoce magazina Cafe Bar & Restoran podelio svoj recept za lešnikice na karpaču od ananasa, sa šafranom ...
pročitaj jošKada se spoji mladost, tradicija, iskustvo i kvalitet, usledi pravi bum na sceni. To se i dogodilo na poslednjem Belgrade Fashion Weeku. Sar...
pročitaj jošŠef Miloš Lazić, koji poseduje bogato internacionalno iskustvo, a trenutno radi kao zamenik šefa kuhinje u beogradskom restoranu Velvet, deli s naš...
pročitaj jošSlatka suza, 0,5 l Desertno belo vino od sorte bela tamjanika, bogato svežim mirisima koje prati slast po ukusu, sadrži 13,5% alkohola. Vino je...
pročitaj jošTo je jedinstveno crveno vino koje se proizvodi jedino u sedam gradova u oblasti Oltrepo Pavese (Lombardija). Razlog jedinstvenosti ovog vina je u...
pročitaj još