
Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošNoma Projects je nastala zajedničkim snagama Nomine laboratorije i web šopa na kojem možete kupovati njihove fermentisane proizvode. Ukoliko ste se prijavili na shoping listu, pre dva dana ste trebali dobiti obaveštenje da ga možete naručiti.
Nomin, dugo očekivani i najavljivani garum košta oko 20 evra za bočicu od 250 ml, dok za paket sa dve bočice dobijate popust. Šefovi širom sveta vole garume se su umami bombe i tokom fermentacije stvaraju raskošne ukuse i arome.
View this post on Instagram
Prvi garum koji možete kupiti je veganski proizvod od dimljenih gljiva, a idući, takođe vegetarijanski, je garum od slatkog pirinča i jaja. Dodatna pogodnost je kako koji garum biva pušten u prodaju, Noma na web stranici objavljuje i recepte za kuvanje sa njim. Trenutno možete pronaći recepte za veganski ramen, halumi stek, vege Chili Sin Carne, piletinu s pirinčem, omlet sa gljivama, kremasti umak za pastu s dimljenim gljivama, karbonaru i pirinač sa karijem.
Više o aktuelnom dešavanjima u restoranu Noma, novom meniju šefa Renea Redžepija u novom broju magazina Cafe Bar & Restoran.
Chef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj jošChef Miloš Mirjanić, Executive Brand Chef Siddharta, Lounge by BuddhaBar u Dubaiju, spada u sam vrh tamošnje gastronomske scene. Za magazin CafeBar...
pročitaj jošChef Dušan Todić je jedan od onih ljudi koji ne vole ušuškanost niti da žive i rade u zoni komfora. Vođen izazovom, napravio je korak dalje u karij...
pročitaj još