
Radomir Raša Vlačić: Velemajstor praseće bajadere, srpskog sušija i sporog jagnjeta
Radomir Raša Vlačić je na početku karijere dobio nadimak srpski Džejmi Oliver. Posle mnogo truda i rada postao je prepoznatljiv po sad već čuvenoj ...
pročitaj jošRadomir Raša Vlačić, velemajstor praseće bajadere, srpskog sušija, sporog jagnjeta i čega sve još ne, opet je oduševio Beograđane.
Osmislio je „Rašino veče Slow Food“-a i gosti su fenomenalno odreagovali.
Koncept koji se sastoji od šest gangova, šest pravih umetničkih dela svake srede poseti više od 70 ljudi. Da nije korone, poseta bi bila daleko veća jer se za svako mesto traži karta više. I tako je od septembra meseca svake srede.
Pogledajte kako izgledaju zadovoljni gosti, a kako Raša i njegova ekipa u akciji.
Inače, Raša je na početku karijere dobio nadimak srpski Džejmi Oliver. S obzirom kako engleskom šefu, u poslednje vreme, ne cvetaju ruže u restoranskom biznisu, možda bi Džejmi mogao da krene ispočetka. Ko zna, možda tada dobije nadimak engleski Raša.
View this post on Instagram
Zima je doba godine kada se uživa u toplini, jačoj hrani, snažnijem i punijem vinu - vreme istinskog hedonizma. Atelje vina Šapat, renomirana kuća ...
pročitaj jošKristina Radosavljević nikada nije želela sebe da ističe u prvi plan, već njen rad, kao što je to slučaj i sa ovom kreacijom od lešnika, kafe i mar...
pročitaj jošSofija Vujasinović, pastry sous chef njujorškog restorana Per Se, otkriva kako se oseća kao prva Srpkinja koja ima važnu ulogu u jednom restoranu s...
pročitaj još