
Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran: Promocija tradicije
Godinu dana nakon što smo započeli izbor za najbolje restorane koji svojom ponudom čuvaju tradicionalna i autentična jela Srbije, 28. februara je z...
pročitaj jošŽivko Radojčić je srpski šef koji već nekoliko godina živi i radi u Njujorku. U svom carstvu, restoranu Marlow Bistro u elitnom delu Njujorka, on spaja balkansku i mediteransku kuhinju sa modernim tvistom.
U nedavno emitovanoj epizodi popularne emisije Chopped, Živko je pobedio i osvojio nagradu u visini od 10 000 dolara. Živko potiče iz porodice koja se već generacijama bavi ugostiteljsvom, i kako kaže nije imao dilemu čime će se baviti u budućnosti.
U oktobarskom broju magazina Cafe Bar & Restoran možete pročitati više o našem, više nego uspešnom šefu.
Da li sam verovao da će MasterChef Srbija iznedriti profesionalnog kuvara? Priznajem da nisam. Ipak, drago mi je što sam pogrešio. Anamaria Babičko...
pročitaj jošRestoran GiG je ove godine postao novi član visokog društva srpskih restorana čije ulaze krasi crvena Michelinova pločica. - Restoran GiG vredi ...
pročitaj jošKada su Hotel Gorski & Spa, organizacija „Ja volim Francusku“ i „Međunarodna unija regije Alzas“ najavili dolazak čuvenog francuskog šefa kuhin...
pročitaj još