Srbi vole bistro: Moderni bistroi su osvežena interpretacija klasika starog 2 veka
Bistro - ugostiteljski objekat koji krasi intimna i opuštena atmosfera, jednostavna i ukusna hrana, pristupačne cene, lokalni sastojci i tradiciona...
pročitaj jošŽivko Radojčić je srpski šef koji već nekoliko godina živi i radi u Njujorku. U svom carstvu, restoranu Marlow Bistro u elitnom delu Njujorka, on spaja balkansku i mediteransku kuhinju sa modernim tvistom.
U nedavno emitovanoj epizodi popularne emisije Chopped, Živko je pobedio i osvojio nagradu u visini od 10 000 dolara. Živko potiče iz porodice koja se već generacijama bavi ugostiteljsvom, i kako kaže nije imao dilemu čime će se baviti u budućnosti.
U oktobarskom broju magazina Cafe Bar & Restoran možete pročitati više o našem, više nego uspešnom šefu.
U autorskom tekstu chef Nenad Živković upoznaje čitaoce magazina CafeBar & Restoran sa terminom reduktarijanstvo, novim pravcem u kulinarstvu, ...
pročitaj jošStevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj još