
Nikola Mandić, Barcaffè Espresso: Kafi uvek treba posebna pažnja
HoReCa 2025 anketa prikazuje detaljna kretanja na srpskom tržištu, kao i predviđanja i planove u sektoru ugostiteljstva i hotelijerstva. U okviru o...
pročitaj jošPremium blendovi, tajne savršenog espresa i fotografija na kapućinu čekaju vas na Barcaffe štandu
Barcaffe espresso učestvovaće na Beogradskom Festivalu Kafe, koji će se održati 3. i 4. decembra 2022. godine, od 10 do 20 časova, u prostoru Beogradske destilerije i Barrel House restorana na Dorćolu (Žorža Klemansoa 19).
Posetioci Festivala biće u prilici da na Barcaffe štandu probaju premium blendove i nauče kako se pravi savršeni espresso, u čemu će im pomoći profesionalni Barcaffe espresso baristi, koji će svoje male tajne savršene kafe podeliti sa zainteresovanima. Posebna atrakcija tokom dva festivalska dana biće i mogućnost za sve posetioce da dobiju svoju fotografiju na kapućinu.
Za više informacija i detaljan program festivala zapratite FB i IG stranicu @beogradskifestivalkafe
Dositey Vodka, prva srpska premium votka, pojavila se na policama prestižnih kafea i restorana. Termin 'premium' apsolutno karakteriše Dositey Vodk...
pročitaj jošZima je idealno vreme za tople napitke koji pružaju bogatstvo ukusa, ali i komfor i energiju koji su nam posebno potrebni tokom zimskih dana. Topla...
pročitaj jošVinska kuća Rajić se nalazi u Bavaništu kod Pančeva. Za mesto se vezuje podatak da se pre oko 170 godina ovde gajilo gotovo 900 ha vinove loze. Kao...
pročitaj još