Wingate Maison foto velika
02.01.2024 Cafe Bar

Kompanija WINGATE lansira novi proizvod za uspešnu 2024. godinu

Kompanija WINGATE, ekskluzivni zastupnik brendova MASKKING i SALT, i vlasnik maloprodajnog lanca objekata SALT Shop, u četvrtak u restoranu Maison Boho, u Beogradu predstavila je svojim poslovnim partnerima najnoviji proizvod MASKKING PEN X.

WINGATE je predstavio novi model MASKKING PEN X

Sada već dobro poznat brend elektronskih cigareta, MASKKING, upotpunio je portfolio novim modelom proizvoda, pod nazivom MASKKING PEN X. Pored svedenog dizajna i originalnih aroma koje su prepoznate kao sinonim za kvalitet, ovaj uređaj karakterišu 2% nikotina i zapremina od 2ml, što ga čini potpuno usklađenim sa TPD direktivom iz Evropske unije kao i nedavno donetom regulativom za tržište Srbije.
Posebna pažnja posvećena je održavanju ujednačenog intenziteta arome tokom celog perioda konzumacije, procenjene na 600 udisaja. MASKKING PEN X dostupan je u 10 bogatih kombinacija ukusa: kivi lubenica, crna ribizla, mango ananas, breskva grožđe, guava kivi jagoda, ananas grejp, zmajeva jagoda, fantazija višnja, cool mint i ice tea.

Wingate Maison foto

WINGATE u Srbiji zastupa brendove MASKKING i SALT Shop

MASKKING proizvodi su pored SALT Shop-a dostupni i na NIS Petrol i Gazprom, Lukoil, Petrol, OMV i Mol benzinskim stanicama, kao i u Samo Sekund, Intermezzo i Corner sistemima kioska.
Kompanija WINGATE u Srbiji zastupa brendove MASKKING i SALT Shop i ističe se po ulaganjima u kvalitet, inovacije kao i ispunjavanju potreba svojih punoletnih potrošača.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije