barcaffe
15.04.2022 Drink

„Uhvati trenutak“ uz Barcaffe espresso i osvoji vredne nagrade!

Bez obzira na to da li želite da trenutke koje „uhvatite“ tokom dana posvetite samo sebi, ili druženju sa dragim ljudima, uvek je pravi momenat da uživate u savršenoj espreso kafi! Jer, proleće je najzad tu, a sa njim i sezona dugih šetnji tokom sunčanih dana i uživanja na nekoj od najlepših gradskih lokacija, ispijajući magični napitak. Zahvaljujući nagradnom konkursu Barcaffe espresso on the go „Uhvati trenutak“ koji počinje 18. aprila i traje do 29. maja, sada imate razlog više da sve te posebne trenutke ovekovečite na svojim kreativnim fotografijama.

Fotkajte se sa Barcaffe espresso on the go čašom i osvojite nagradu

Naime, ukoliko učestvujete na „Uhvati trenutak“ konkursu, osim što imate priliku da pokažete svoju originalnost, možete da osvojite i zaista vredne nagrade! Mehanizam aktivacije je jednostavan: Da biste učestvovali u konkursu, potrebno je da pustite mašti na volju i fotografišite se sa Barcaffe espresso on the go čašom u različitim situacijama i te fotografije postavite na www.barcaffe.rs/uhvatitrenutak.

Barcaffe

Svake nedelje se bira autor najkreativnije fotografije koji dobija sat Samsung Galaxy Watch4 Classic, dok ostalih pet najbolje rangiranih mogu da osvoje višekratnu Barcaffe čašu za kafu. Po završetku konkursa, svi nedeljni pobednici učestvuju u izboru za glavnu nagradu, mobilni telefon Samsung Galaxy Z Fold3. Pravila učestvovanja, kao i spisak objekata gde se može kupiti Barcaffe on the go kafa dostupni su na zvaničnom sajtu.
Barcaffè je brend sa tradicijom dugom 50 godina, koji neguje i prenosi ljubav prema kafi i posvećen je odabiru samo najkvalitetnijih zrna kafe na putu od sunčanih plantaža do šoljice savršene espreso kafe, za svoje potrošače. Barcaffè kontinuirano prati trendove tržišta i osluškuje nove zahteve partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BARCAFFE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije