namirnice hrana
03.07.2022 Food

GVF international vam donosi najbolje proizvode iz Francuske!

Sa preko 3.000 referentnih proizvoda i 2.500 tona isporučene robe svake godine, GVF stalno razvija svoj komercijalni asortiman kako bi ponudio nove i kvalitetne proizvode po najboljoj ceni

Ostrige Gillardeau, foie gras iz Dordonje, organsko meso i preko 365 sireva stiže i u vaš restoran

Ivan Milutinov je 53-godišnji francusko-srpski državljanin, rođen u Francuskoj od oca Srbina rođenog u Novom Sadu. Tokom poslednjih 25 godina, izgradio je široku međunarodnu mrežu i razvio solidno, raznovrsno iskustvo u prehrambenoj industriji.
GVF INTERNATIONAL je kompanija koja je svetski stručnjak za trgovinu i priznati partner za izvoz u Afriku, Bliski Istok i Istočnu Evropu. Sa preko 3.000 referentnih proizvoda i 2.500 tona isporučenih svake godine, GVF stalno razvija svoj komercijalni asortiman kako bi ponudio nove i kvalitetne proizvode po najboljoj ceni.

francuska srbija

Najveće i najvažnije tržište svežih proizvoda u Evropi

Kompanija GVF je locirana u Rungisu, delu Pariza koji važi za najveće i najvažnije tržište svežih proizvoda u Evropi. GVF je time u poziciji da svojim klijentima i kupcima obezbedi sve vrste sveže ili smrznute proizvode. Bilo da se radi o mlečnim proizvodima, ribi i plodovima mora, mesu, voću i povrću, kao i suvim proizvodima i vinima, žestokim pićima, penušavcima i šampanjcima. U dosadašnjem radu GVF je razvio široku mrežu klijenata i kupaca, pa se tako u portfoliju kompanije nalaze prodavnice delikatesa, specijalizovane prodavnice, supermarketi, hoteli, restorani i specijalizovane vladine organizacije.
GVF takođe nudi sveobuhvatan asortiman vrhunskih prehrambenih proizvoda koji potiču iz organske proizvodnje, što garantuje poštovanje evropskih propisa o zaštiti životne sredine i dobrobiti životinja (bez apsorpcije hemikalija ili pesticida, GMO ili preventivnih lekova).

sir i vino

Hrana pomaže u razumevanju različitih kultura

Kao osoba koja živi pod uticajem više kultura, Ivan želi da doprinese otvorenosti i epikurejskim vrednostima koje dele i srpski i francuski narodi. Uživanje u dobroj hrani pomaže u razumevanju različitih kultura i čini da sve barijere nestanu! To je ono što Ivan voli u svom poslu.
Partnerstvom sa lokalnim gastro restoranima, luksuznim hotelima ili prodavnicama delikatesa, GVF je srećan da potrošačima širom sveta pruži najkvalitetnije proizvode poreklom od tradicionalnih i markiranih proizvođača iz Francuske i celog sveta, dajući im na taj način pristup inovativnom, vrhunskom i novom stilu kuhinje.
– Otkrivanje ostriga Gillardeau (br. 1 kvaliteta poreklom sa Ile d’Oleron na Atlantskom okeanu),
– Uživanje u tradicionalnoj foie gras iz Dordonja,
– Degustacija organskog mesa iz najboljih poljoprivrednih francuskih regiona,
– Nudeći tanjire sa sirevima sa mogućim izborom od preko 365 različitih vrsta
Ovo su samo neki od primera raznovrsnosti ukusne hrane koju GVF može da donese na stolove restorana ili na police prodavnica. Pored najboljih namirnica iz francuske gastronomije GVF nudi i italijanske i španske specijalitete.

morski plodovi

Izdvajamo iz GVF asortimana

Proizvodi od mesa: Crveno meso, živinsko meso, suhomesnati proizvodi,
Guščija džigerica: GODARD
Riblji proizvodi: Riba, plodovi mora, školjke, ikra
Dimljeni losos: BORVO i LABEYRIE
Ostrige: GILLARDEAU
Francuski sirevi: BRIE, CAMEMBERT, ROQUEFORT, COMTÉ, TOMME DE SAVOIE…
Alkoholna i bezalkoholna pića: Vino i šampanjac, žestoka pića, pivo, sajderi, sirupi, sode, gazirane i negazirane vode, voćni sokovi
Vino: BORDEAUX i BOURGOGNE

Lista međunarodnih GVF klijenata

ILE MAURICE – MAURICUS
Hotel Paradis
Beachcomber Resorts
Constance Hoteli
TADŽIKISTAN – DUŠANBE
Hotel Hyatt
Hotel Hilton
AFRIKA
Privatno kuvarsko predsedništvo
DAKAR – SENEGAL
Hotel Radisson
Teroobi
ABIDŽAN – OBALA SLONOVAČE
Restoran Richard’s
Restoran Le Comptoir
UAGADUGU – BURKINA FASSO
Hotel Sopatel
Hotel Bravia
DŽIBUTI – DŽIBUTI
Hotel Kempiski
Restoran Le Jules Verne
LAGOS – NIGERIJA
Restoran Noir
Restoran Blov Fish

restoran afrika

„GVF učestvuje u mom uspehu!“

„Sa Ivanom sam partner već 3 godine i zaista je ohrabrujuće raditi sa takvim profesionalcem. Hrana je uvek vrhunska, kontrola kvaliteta je rigorozna, a usluga je savršena. Moji klijenti znaju da uvek mogu pronaći visokokvalitetne i inovativne obroke u mom restoranu i GVF očigledno učestvuje u mom uspehu“, Richard, iz Le Richard’s, Abidžan, Obala Slonovače

KONTAKT
IVAN MILUTINOV
GVF INTERNATIONAL
E-mail: [email protected]
Telefon: +33 6 4882 5524
Web: www.gvf-international.com
Linkedin: company/gvf-international

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: GVF I SHUTTERSTOCK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije