
Ciao paradajz pelat: Ukusi italijanskog sunca
Ciao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se ...
pročitaj jošKongres pod nazivom Gastronomske manifestacije Balkana – Značaj i mogućnosti biće održan 23. i 24. marta ove godine u Sremskim Karlovcima.
Reč je o dvodnevnoj manifestaciji, jedinstvenoj na ovim prostorima, a koja će okupiti organizatore najuspešnijih gastronomskih manifestacija na Balkanu u želji da razmene iskustva i ponude nove mogućnosti. U Sremskim Karlovcima, 23. i 24. marta, će se okupiti predstavnici dobro poznatih gastronomskih manifestacija iz Vojvodine, čitave Srbije, BiH, Slovenije i Crne Gore, a koje već okupljaju na desetine hiljada ljudi.
Učesnici Kongresa: Gastronomske manifestacije Balkana-Značaj i mogućnosti prvog dana će se baviti teoretskim temama – ličnim iskustvima i razmišljanjima kako unaprediti organizovanje gastro manifestacija, kojim sadržajima, da bi ona postala prepoznatljiva na širim prostorima i, konačno, postala turistički brend poznat u svetu.
Drugog dana Kongresa, 24. marta 2024. godine, učesnici će praktično pokazati svoja znanja, veštine i umeća. Naime, učesnici će, svako na svoj način, pripremati hranu za degustaciju u kojoj će uživati učesnici Kongresa, gosti i posetioci ove manifestacije, novinari… Kongres: Gastronomske manifestacije Balkana-Značaj i mogućnosti organizuje – Kulinarska federacija Srbije, Kuhinja na otvorenom i Udruženje vlasnika vikendica i salaša, Novi Sad, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.
Organizatori vas pozivaju da budete deo ovih dešavanja u prelepom ambijentu u Sremskim Karlovcima. Prijave možete podneti na LINKU OVDE
Ciao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se ...
pročitaj jošKikkoman slatki soja sos deli bogatu aromu sa našim originalnim prirodno fermentisanim soja sosom. Ovaj sos jelima daje poseban sjaj što ga čini sa...
pročitaj jošKristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj još