
Pravo osveženje! Akvafor, savršena voda za vaš objekat
Akvafor voda je premium rešenje za ugostitelje koji žele da gostima ponude vrhunski kvalitet. Bezbedna, sveža i uvek dostupna, idealna je za restor...
pročitaj jošU susret sve hladnijim danima, brend Bakina Tajna obradovao nas je potpuno novim proizvodima, Umacima od paradajza, koji u teglicama čuvaju leto i svežinu ukusa tokom cele godine.
Umaci od paradajza, domaći kao kod kuće spremljeni, savršen su dodatak za testeninu, pirinač, picu i sva jela, napravljeni od pažljivo biranih lokalnih sastojaka, sočnog paradajza šljivara, svežeg bosiljka i maslinovog ulja, što ih čini pravom hranom za dušu i pogodnim i za vegane.
U odličnoj atmosferi u Dorćol Platz-u Bakina Tajna je na sebi svojstven i jedinstven način predstavila tri nova umaka – Klasik, Bosiljak i Ljuti. Gosti su imali jedinstvenu priliku da se uvere u kvalitet i bogatstvo ukusa ovih proizvoda, koji su pripremljeni prema tradicionalnim receptima, ali uz savremeni pristup i to bez glutena, veštačkih boja, veštačkih ukusa i konzervanasa.
Tokom događaja, prisutni su uživali u degustaciji svih umaka kroz raznovrsna jela pripremljena na licu mesta od strane sjajnih kuvara.
Svako jelo naglašavalo je kvalitetne sastojke i poseban proces pripreme, uključujući kuvanje na niskim temperaturama za očuvanje punih ukusa, te su ovi umaci samo potvrdili zašto je Bakina Tajna sinonim za kvalitet i zašto se o ovim proizvodima priča i van granica naše zemlje.
Naši Umaci od paradajza su stvoreni s ljubavlju, pažnjom i poštovanjem, baš kao što bi to radile naše bake. Proces pripreme je složen i dug, počevši od odabira, preko pranja i mlevenja, pa sve do ljuštenja i kuvanja. Koristimo samo najbolje lokalne sastojke i pripremamo ih koristeći tradicionalne metode, poštujući prirodu i zdravlje. Naši umaci nastaju u jednom malom mestu, Igrošu, i prenose priču o punom ukusu, kvalitetnom obroku, domaćoj hrani na nove generacije – istakli su iz Bakina Tajna tima.
Događaj nije bio samo gastronomski užitak, već i jedinstvena prilika za edukaciju i zabavu. Posetioci su učili kako se uzgaja bosiljak kod kuće, vezli na đerđefu i pravili predivne fotografije. Celokupnu atmosferu dodatno je obogatila sjajna muzika, dok je program vodio naš poznati voditelj Slobodan Šarenac, unoseći poseban šarm i radost.
Događaj je uspešno istakao jedinstvenost ovih proizvoda, njihov autentičan ukus i brzu i jednostavnu pripremu, a pored toga je podsetio sve prisutne da je ljubav uvek najvažniji sastojak svakog jela.
Ugledni gastronomski vodič Gault&Millau, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije (TOS), svečano je predstavio novo izdanje za 2025. godi...
pročitaj jošOve godine KISSA10 i SLOJ zajedno proslavljaju Uskrs: u nedelju, 20. aprila, na adresi Dobračina 29A održaće se prvi zajednički branč obe ekipe, uz...
pročitaj jošPotencijalno najveći vinski skandal potresa Italiju. Naime, na trećem kanalu državne televizije u serijalu emisija na RAI3 iznešeno je niz optužbi ...
pročitaj još