08.11.2022 Horeca oprema

Pozitivnim recenzijama do većih prihoda uz Fast Review

Nije tajna da kompanije više ne kontrolišu reputaciju svog brenda, već je kontrola u rukama potrošača. Ovaj preokret je uzrokovan pojavom onlajn recenzija i njihovom rastućem uticaju na proces kupovine.

Restorani o kojima niko ne priča se neće pojaviti na prvoj stranici Google pretraživača

Preporuka i dalje važi za najbolju reklamu, a onlajn preporuka direktno i vrlo javno oslikava zadovoljstvo kupaca proizvodom ili uslugom. Ovo je posebno važno za ugostiteljski sektor, jer onlajn recenzije imaju moć da stave restorane ili hotele na mapu i direktno pred oči potencijalnih gostiju. Kako u današnje vreme ljudi uglavnom pretražuju restorane na internetu, ako slučajno naiđu na vaš restoran i vide da nemate recenzije, neće rizikovati posetu. Pored toga, restorani o kojima niko ne priča se neće isticati na prvoj stranici Google pretraživača.
Takođe, važno je istaći da se neće svako pozitivno iskustvo u vašem lokalu pretvoriti u pozitivnu onlajn preporuku. Samo najuporniji će potražiti vaše profile na mrežama, ostaviti Google recenziju ili okačiti svežu fotografiju gastronomskog ugođaja koji su upravo doživeli kod vas.

Ključ je osigurati prosečnu ocenu iznda 4 zvezdice

Sa druge strane, oni koji su imali negativno iskustvo, i te kako će se potruditi da sa drugima podele taj „fijasko“ i to pred očima cele onlajn zajednice. Ključ je osigurati prosečnu ocenu iznad 4 zvezdice i pozitivan niz onlajn recenzija. Pozitivne recenzije će uvećati vaše prihode. Prema istraživanjima sa Berklija u Kaliforniji, restorani čiji se onlajn rejting poboljša za pola zvezdice imaće povećanje u broju rezervacija i poseta od 30% do 49%. Pozitivan niz onlajn recenzija i visoka ocena na Google i drugim platformama će prevagnuti u vašu korist svaki put kada se, dok obavljaju onlajn rezervaciju, kupci dvoume između vas i vaše konkurencije.
Fast Review će vam omogućiti da dođete do pozitivnih onlajn recenzija na najlakši mogući način. Fast Review je revolucionaran alat koji je za nešto više od godinu dana postojanja na svetskom tržištu pomogao stotinama kompanija da ostvare preko milion pregleda na Google i TripAdvisor platformi.
Fast Review će vam omogućiti da lako, putem NFC kartice, u sekundi, zadovoljstvo svojih kupaca pretvorite u pozitivne onlajn recenzije, i to u pravom trenutku dok je impresija o vašoj usluzi ili proizvodu još uvek sveža.

Fast Review će vam omogućiti da povećate svoje prihode i zaradu

Prislanjajući telefon na karticu, vaši korisnici dobijaju prikaz na ekranu telefona gde biraju platformu za postavljanje recenzije, kao i društvene mreže na kojima mogu da vas prate. Mogućnosti su beskrajne, jer izuzetno laka za korišćenje, multifunkcionalna Fast Review tehnologija će vam, pored pozitivnih onlajn recenzija, omogućiti da na potpuno organski način pridobijete veliki broj novih pratilaca na društvenim mrežama, „opipate puls“ vaših kupaca i tako unapredite svoje poslovanje, te da informišete vaše klijente o novim proizvodima i uslugama. Fast Review će vam omogućiti da povećate svoje prihode i zaradu, uz poboljšanje i očuvanje pouzdane internet reputacije.

www.fastreview.rs
@fastreviewsrbija

FOTO: FAST REVIEW I SHUTTERSTOCK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije