013 Hoteli & Restorani front
29.12.2021 Hoteli

Magazin Hoteli & Restorani ponovo sa Vama! Moderan i osvežen!

HoReCa sektor je definitivno pretrpeo najveću štetu od svih privrednih grana Srbije. I dalje snosi posledice situacije u kojoj smo predugo. Najveći izazov je do sada bio, a i od sada će biti, održati poslovanje i tim na okupu. Iskreno se nadamo da će ova situacija prestati, te da ćemo u narednoj godini ostaviti iza sebe sve loše što je zadesilo HoReCa sektor.
Ono što raduje je što smo svedoci da se veliki broj hotela, restorana i drugih ugostiteljskih objekata uspešno bori sa svim izazovima. I to na najbolji mogući način. Kvalitetom. Snaga HoReCa sektora je u ljudima, njihovim idejama, željom za napredovanjem kroz konstantno usavršavanje.
Sa istom željom, magazin Hoteli & Restorani je doživeo potpunu transformaciju. Kako sadržajem, tako i izgledom. Iza magazina stoji ekipa koja radi na magazinu Cafe Bar & Restoran i u slučaju oba magazina naš cilj je da podržimo sve napore koje čine zaposleni u HoReCa sektoru, te da zajedničkim radom postavimo ovaj sektor na mesto koje mu pripada na privrednoj mapi Srbije. Na vrhu.

U novom broju donosimo vam obilje tekstova kako da unapredite vaše poslovanje, kao i intervjue sa uspešnim i relevantnim ljudima iz hotelske i restoranske industrije.

Naslovna Hoteli & Restorani

TRENDING

St. Regis
NOVI DRAGULJ U KRUNI BEOGRADA
Hotel Indigo
ŠARM, PULS I DORĆOLSKA PRIČA
Tržište nekretnina
ULOŽI DANAS, ZARADI SUTRA
Just open
NOVI HOTELI OTVARAJU SVOJA VRATA
Hotelska standardizacija
270 STEPENICA DO ZVEZDICA
Infuenseri
ISKORISTITE UTICAJ DRUŠTVENIH MREŽA
Michelinov vodič
14 VELIČANSTVENIH

MANAGEMENT

Marko Isaković
NAŠ GLAVNI ADUT JE ORIGINALNOST
Kristina Bošnjak
PLAN JE BITI NAJBOLJI HOTELSKI LANAC U EVROPI
Revenue management
6 ZAPOVESTI UPRAVLJANJA PRIHODIMA
Negativni komentari
KAKO SE NOSITI SA NJIMA
Peđa Filipović
VAŽNOST SPA & WELNESS CENTRA

FOOD & BEVERAGE

Zdravko Štrbac
KLIJENTI OČEKUJU WOW EFEKAT
Milica Aleksić
EKOLOŠKA ODRŽIVOST UGOSTITELJSKOG OBJEKTA
Andrew Jones
KULINARSKO ISKUSTVO SA 5 ZVEZDICA
Vladimir Kučera
MORSKI VUK + 2 RIBE
Nemanja Pavlica
CARSKO MESO SA MANGOM
Baozi
TRENDI PAKETIĆI S MESOM
Nikola Vučković
KOLAČI ZA ČAJ U PET
Izbor
TOP 20 vina 2021
Ljuti nektar
RAKIJA U KULINARSTVU
Vuk Maleš
BAR JE EPICENTAR HOTELA

DESIGN

7 Rooms Hotel
URBANA GALERIJA NA TERAZIJAMA
Redizajn
40 GRANDIOZNIH GODINA
Lena
NAJLEPŠI RESTORAN NA SVETU

PROFIL

Dejan Šutanovac
VELEMAJSTOR FOOD STYLINGA
Hotel Moskva
OGLEDALO NAŠE DUŠE
Istorija
HRONOLOGIJA INOVACIJA
Web portfolio
SAM SVOJ FOTOGRAF

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.