1 Carlsberg blanc pivo
28.12.2021 Drink

Kronenbourg 1664 Blanc! Hedonizam u plavoj boci!

Kraj godine je vreme kada se u Srbiji obeležavaju tradicionalne porodične svečanosti što predstavlja uvod u pretprazničnu euforiju i novogodišnje praznike. Da, kraj godine je vreme kada se pripremaju slave i, uz njih, neizostavna raskošna i aromatična jela.

Za očaravajući ukus zaslužni su ječmeni slad, pšenica i ekstrakt strisselspalt hmelja

Iako je neosporno važno koliko truda uložimo u pripremu slavljeničke trpeze, najvažnije je vreme koje tada provodimo sa nama dragim ljudima. U prisnoj atmosferi ćemo na trenutak zaboraviti na svu žurbu i opterećenja. To će biti vreme kada ćemo se prepustiti uživanju.

2 Carlsberg blanc pivo

A kada govorimo o dobroj atmosferi, onda svakako moramo misliti i na odgovarajuće piće jer jedno bez drugog ne ide. Mada na prvu ne deluje tako, to nije ni malo jednostavan zadatak. Treba naći piće koje jednako dobro pristaje prilici i uklapa se uz raznorazne mesne i riblje specijalitete; nešto što će svojom specifičnom aromom zabaviti naše nepce u trenucima predaha. Piće koje će probuditi naš duh, podstaći raspoloženje i, za kraj, kako to obično biva, savršeno se uklopiti sa odgovarajućim desertom. Predstavljamo vam Kronenbourg 1664 Blanc.

3 Carlsberg blanc pivo

Reč je o pivu izrazito plemenite strukture i sa dugom tradicijom, što potvrđuje i njegovo godište. Blanc je, naime, peto najstarije pivo koje se još uvek proizvodi. Za očaravajući ukus zaslužni su ječmeni slad, pšenica i ekstrakt strisselspalt hmelja, uz aromu karamele, narandžine kore i korijandera koji mu daju jednu posebnu, francusku sofisticiranost. A za potpun utisak tu je i elegantna plava boca kao zaštitni znak Blanc piva. Za savršen spoj tradicionalnog i modernog, za svaku trpezu i svečanu priliku, za druženje i najlepše uspomene, Blanc daje ukus koji vam ne dopušta da ga zaboravite.

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: CARLSBERG

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije