1 Hotel Indigo
13.01.2022 Hoteli

Šarm, puls i dorćolska priča butik hotela Indigo®

Novi butik hotel Indigo® se nalazi u zgradi koja ima svoju istoriju, rustičnu fasadu i skroviti atrijum

4 Hotel Indigo

Oslikava lokalnu tradiciju i kulturu

Hotel Indigo® Belgrade je jedinstveni objekat u Beogradu, koncipiran, uređen i prilagođen tako da oslikava lokalnu tradiciju i kulturu. Hotel Indigo® Belgrade ušuškan je u najstrožem centru Beograda, u glavnoj pešačkoj zoni grada, između ulica Kneza Mihaila i Čika Ljubine.

3 Hotel Indigo

Lokalna dorćolska priča

Dizajn hotela je umetnički inspirativan, prepun detalja koji enterijer čine posebnim i karakterističnim za grad u kome se nalazi. U svakom segmentu se oseća šarm, puls i lokalna priča Dorćola, jednog od najstarijih delova Beograda. Hotel Indigo® Beograd prikazuje atmosferu beogradskog kraja, istoriju grada, kulturu hrane i pića i jedinstvene detalje veličanstvene arhitektonske lepote.

2 Hotel Indigo

46 soba i apartmana

Hotel se nalazi u zgradi koja ima svoju istoriju, rustičnu fasadu i skrovito unutrašnje dvorište-atrijum. U podnožju zgrade nalaze se dva sprata sa ekskluzivnim retail brendovima, a kapacitet hotela je smešten na višim spratovima. U okviru hotela radi Duke, veličanstveni restoran i mesto gde se služi tapas na sprski način, uz najinspirativnije koktele koje ste ikad probali. Duke je umetnički dizajniran, šarmantan, prijatan i opušten prostor sa prekrasnom baštom gde ćete uživati u hrani, ambijentu i ljudima. Hotel Indigo® Beograd ima 46 soba i apartmana, restoran sa privatnim delom za ručavanje i sastanke i najmoderniji prostor za vežbanje.

AUTOR: NATAŠA STEVANOVIĆ

FOTO: INDIGO®

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.