Posetite manifestaciju Dani Istre u restoranu MOMI Crazy Fish do 21. aprila
Na otvaranju manifestacije Dani Istre, 11. aprila u MOMY Crazy Fish restoranu, zvanice su imale priliku da uživaju u degustaciji proizvoda dostupni...
pročitaj jošŠef Mario Ottaviano u svom baru Panini di mare priprema kežual hranu i služi isključivo sendviče koje slaže od plodova mora. Uz njih možete uživati u velikom izboru crnih i belih vina.
SASTOJCI:
sendvič veknica do 130 g
120 g kuvane hobotnice
40 g slatkog i kiselog crvenog
luka
5 g kapra
ulje i so
PRIPREMA:
Hleb raseći po dužini i zagrejati ga. Tostirati unutrašnji deo, zatim ravnomerno rasporediti hobotnicu, dodati crveni luk i na kraju kapar. Začiniti maslinovim uljem, solju i biberom.
SASTOJCI:
sendvič veknica do 130 g
100 g očišćenog crvenog gambora
40 g stracatele (sir iz apulijske oblasti)
PRIPREMA:
Hleb raseći po dužini i zagrejati ga. Tostirati unutrašnji deo, zatim ravnomerno rasporediti gambore, pa potom stracatelo. Začiniti maslinovim uljem, solju i biberom.
PANINI DI MARE * Via Garigliano 8, Milano
U vremenu kada sve više ljudi teži različitim opcijama ishrane, Walter u svoj asortiman donosi potpuno novi proizvod - Vege ćevape. Izrađeni od org...
pročitaj jošUvek ste u potrazi za dobrom pizzom? Na pravom ste mestu. Cafe Bar & Restoran vodi vas u Top 5 pizzerija u Beogradu, od kojih su čak 2 našle me...
pročitaj jošU pitanju je evergrin koji je prešao dug put od tzv. radničkog ručka, preko kralja street fooda do zlatom prekrivenog fine dining zalogaja – burger...
pročitaj još