Biftek u lisnatom testu i korici od blitve by Miloš Jovanović
Šef Miloš Jovanović je ove nedelje ekskluzivno za čitaoce magazina Cafe Bar & Restoran podelio recept za biftek u lisnatom testu i korici od bl...
pročitaj jošŠef Miloš Jovanović je ove nedelje ekskluzivno za čitaoce magazina Cafe Bar & Restoran podelio recept za biftek u lisnatom testu i korici od bl...
pročitaj jošPromocija italijanskih vina koja se organizuje širom sveta u okviru 5-te Nedelje italijanske kuhinje u svetu, deo je trajnog napora Republike Itali...
pročitaj jošSettimana della Cucina Italiana nel Mondo Nedelja italijanske kuhinje u svetu, koja se održava od 23. do 29.novembra 2020, ove je godine donekle i...
pročitaj jošDruga po redu on line konferencija pod nazivom „Horeca zajednica za novu budućnost“, okupila je učesnike iz sektora ugostiteljstva, ali i mlade koj...
pročitaj jošTradicionalni 11. Festival mladog vina „Tikveš“ vinarije ove godine organizuje najveći online vinski događaj. Pod sloganom „I kada je sve vanredno...
pročitaj još„HORECA ZAJEDNICA ZA NOVU BUDUĆNOST“ Koje veštine se cene za rad u ugostiteljstvu i kako da ih steknu mladi koji žele profesionalno da se razvijaj...
pročitaj jošIzbor poda je jedan od prvih izazova na koji nailazi svako ko planira otvaranje ugostiteljskog objekta. Zašto je važno pravilno izabrati pod? Kad...
pročitaj jošBorba za svakog gosta je imperativ, pogotovo u ovoj nevolji koja je snašla HoReCa sektor. Velika većina vlasnika ugostiteljskih objekata u Srbiji j...
pročitaj jošHORES je uputio obnovljenu inicijativu nadležnom Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija za smanjenje PDV na hranu sa 20% na 10%. Verujem...
pročitaj jošKonfit kao tehnika je poznata širom sveta, ali su recepture do savršenstva doveli Francuzi. Zasnovana je na kuvanju, mesa, povrća, ribe i drugih na...
pročitaj jošNakon uspešno sprovedenog prvog #SAVETHENIGHT projekta u Srbiji, koji je uneo žurku u naše domove kada nam je to jako nedostajalo, Jägermeister Srb...
pročitaj jošPo Dau Džons indeksu – jednom od vodećih svetskih merila na polju održivosti - Coca-Cola HBC je ponovo ocenjena kao najodrživiji proizvođač napitak...
pročitaj jošNikola Biševac, šef restorana Kolo koji se nalazi u novootvorenom tržnom centru Galerija, priča o svojim počecima, radu u brojnim ekskluzivnim rest...
pročitaj jošAplikacija Glovo je u svoju ponudu dostave svega i svačega uvrstila i asortiman Tehnomanije proširujući svoju ponudu svima kojima je veći komfor i ...
pročitaj jošIako se pričalo da je kontroverzni biznismen Ilon Mask pred bankrotom, prošle nedelje se na tržištu pojavio njegovo novo čedo. Ovoga puta alkoholno...
pročitaj jošZamislite ledenice s krova. svaka je prozirna, savršeno čista i to je ono što želimo u piću. ali kako doći do takvog leda? Odgovor nam daje Miloš S...
pročitaj jošUspostavite stabilan sistem higijene, informišite goste o merama prevencije koje sprovodite u okviru celog objekta, budite iskreni prema klijentima...
pročitaj jošUdar koji je HoReCa sektor širom sveta doživeo tokom kovid krize ostavlja posledice na ovaj sektor poslovanja. Ljudi su primorani da menjaju navike...
pročitaj još