CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Viski s ledom

Nova kontroverza! I ukus viskija zavisi od teroara

19.02.2021 Drink

Ukus viskija može biti određen okruženjem i uslovima godine u kojoj je proizveden, tvrdi se u novoj irsko-američkoj studiji. Cilj projekta je ustan...

pročitaj još
Pescatore 21

Kako Nikola Nikoletić uparuje hranu i koktele u njujorškom vinskom baru Peskatoreu!

16.02.2021 Cafe Bar

Iako se radi o tradicionalnom vinskom baru, Peskatore je za poslednjih nekoliko godina, krupnim koracima došao do koktel programa i selekcije pića ...

pročitaj još
Hotel Emerald Hill

HORES: „Ohrabrujuća poruka koja motiviše hotelijere!“

15.02.2021 Hoteli

Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije HORES pozdravilo je odluku Vlade Republike Srbije, koja je usvojila treći paket ekonomski...

pročitaj još
Gordon Remzi u kuhinji

Gordon Bleu! Novi Remzijev projekat – akademija bez vikanja i vređanja!

15.02.2021 Chef

Le Gordon Bleu. Tako je portal Fine Dining Lovers u objavi ove vesti nazvao novi projekt celebrity šefa Gordona Remzija. Radi se o kulinarskoj škol...

pročitaj još
Vegani piletina

Hoćemo li svi postati vegani ili ćemo jesti laboratorijsko meso?

11.02.2021 Food

Dilema koja će u narednoj deceniji biti postavljena pred nas jeste da li ćemo konzumirati meso „uzgojeno” u laboratorijama ili ćemo se opredeliti z...

pročitaj još

Dizajner enterijera Srđan Fila Filipović priča o svom radu u lokalima u Beču

10.02.2021 Horeca oprema

Klub SFRJ u Beču "Beč je grad sličan Beogradu. Cela bivša Jugoslavija se preselila u ovaj prelepi grad. Ali kako to biva nostalgija zna da se igra...

pročitaj još
monkey Shoulder Glavna

Make it Monkey! Sve što treba da znate o Blended Maltu Monkey Shoulderu

10.02.2021 Cafe Bar

Ovaj Blended Malt Scotch Whisky, nastao spajanjem viskija iz više destilerija iz iste regije (Balvenie, Glenfiddich i Kininvie iz regije Dufftown) ...

pročitaj još
Steffen Greubel METRO

Steffan Greubel novi generalni direktor METRO AG

09.02.2021 Horeca oprema

Nakon temeljne i opsežne potrage za novim direktorom, Nadzorni odbor METRO-a jednoglasno je izglasao imenovanje Steffana Greubela (47) za novog gen...

pročitaj još
1 irska kafa

Irska kafa je klasičan koktel, tako je i tretirajte!

08.02.2021 Cafe Bar

Ako se ispoštuje recept, irska kafa treba da liči na još jedno omiljeno piće Iraca - Guinness. Lepa stvar u vezi sa irskom kafom jeste to što na kr...

pročitaj još

Čačanski uštipak kako ga pripremaju u restoranu „Tabor“

07.02.2021 Restoran

Neizbežni sastojak gurmanskih jela i nematerijalno kulturno nasleđe Srbije, njegovo veličanstvo kajmak u restoranu "Tabor" koriste za pripremu slas...

pročitaj još

U Beogradu najavljeno otvaranje najprestižnije škole za hotelijerstvo i ugostiteljstvo na svetu!

04.02.2021 Hoteli

Danas je u Beogradu, u hotelu Mona Plaza na Dorćolu, prvi put medijima uživo predstavljen program ohma by winsedswiss, obrazovne Akademije za menad...

pročitaj još

Sveže mlevena kafa i slatkiši sada na jednom mestu

04.02.2021 Drink Horeca oprema

Ljubitelji jedinstvene arome, punog ukusa i vrhunskog kvaliteta Grand kafe u autentičnom „Grand kafa Kutku svežine“ od sada mogu da uživaju i u Šta...

pročitaj još

Bambi Loco – sasvim nova priča napolitanki

04.02.2021 Food

Već više od pola veka kompanija Bambi je deo svake porodice. Iz godine u godinu pravimo brojna lepa iznenađenja, a tako započinjemo i ovu 2021. god...

pročitaj još
suvo zrenje mesa

Meso dobijeno suvim zrenjem dostojno je kraljevskih trpeza

03.02.2021 Chef

Suvo zrenje mesa je proces sazrevanja svežeg mesa kojim se postiže izvanredna mekoća i jak ukus. Ta sve popularnija metoda omogućava najviši stepen...

pročitaj još
Cohiba 1

Cohiba Atmosphere Lounge – kruna uživanja u cigarama!

02.02.2021 Cafe Bar

Nadomak kraljevske palate, Beograd je zasluženo dobio mesto za uživanje u premium cigarama - Cohiba Atmosphere Lounge. Ozbiljnije uživanje u cigar...

pročitaj još
Različite vrste piva

I u pivu je istina! Uparite ga sa hranom i napravite pivsku kartu

01.02.2021 Drink

U zemljama, poput Belgije, Nemačke, Austrije, Češke, većina restorana, pored vinske, imaju i pivsku kartu, a tokom obroka može se piti do četiri ra...

pročitaj još
Vlada Simić bartender

Pene, želei i koktel sferifikacija by Vlada Simić

29.01.2021 Cafe Bar

Bartender Vlada Simić nastavlja da nas uvodi u svet kulinarsko-barmenskih tehnika. Ovoga puta otvaramo novo poglavlje kroz pripremu pena, želea i s...

pročitaj još
Izazov 2021 horizontalno

Napravimo nešto veće! Forum Izazov 2021 početkom aprila u Beogradu

28.01.2021 Horeca oprema

Sedmi po redu, regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2021 biće održan 6. i 7. aprila u Beogradu, pod sloganom „MAKE IT BIGGER“. Reč je o ...

pročitaj još
⟨ 1 … 118 119 120 121 122 … 136 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Oranž vina otvaraju novu dimenziju ukusa

Sommelier Stefan Đokić: “Oranž vina otvaraju novu dimenziju ukusa”

04.08.2023 Chef

Oranž ili amber vina se odlikuju bogatstvom i svim specifičnostima crvenih vina, a opet imaju svežinu, voćnost i mineralnost koja se očekuje od bel...

pročitaj još
Kissa 10 Bar

Kissa10 koktel bar u Beograd donosi japanski koncept zabave i uživanja

29.03.2025 Cafe Bar

Istorija opuštenog i zabavnog načina ispijanja pića i ručavanja u Japanu seže više od 250 godina unazad. Međutim, rani koreni izakaje povezani su s...

pročitaj još
Coca Cola Deda Mraz

Coca Cola aplikacija: Pronađi Deda Mraza u sebi

16.11.2023 Drink

Nakon decenija širenja prave magije tokom praznika, na vrhu Deda Mrazove liste želja ove godine je čin ljubaznosti. Kampanjom “Svetu je uvek potreb...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.