Vinarija Tikveš o uticaju klimatskih promena na evoluciju vinskih stilova
Samo uz naučni pristup do održivog vinogradarstva otpornog na klimatske promene Vinarija Tikveš organizovala konferenciju u okviru transnaciona...
pročitaj jošSamo uz naučni pristup do održivog vinogradarstva otpornog na klimatske promene Vinarija Tikveš organizovala konferenciju u okviru transnaciona...
pročitaj jošKompanije Coca-Cola HBC Srbija i Bambi predstavile Izveštaj o održivom poslovanju za 2022. godinu. Kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Bambi: Održi...
pročitaj jošPonos kompanije ABB Terra od 360 kW, predstavlja revoluciju u ovom segmentu jer se radi o najsnažnijoj stanici za dopunu baterija na svetu koja ist...
pročitaj jošHotel Bristol, jedan od prvih modernih beogradskih hotela dobija novi izgled. U nastavku pogledajte kako će izgledati ovaj otmeni hotel nakon resta...
pročitaj jošU prodaji je novi broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u nastavku pogledajte šta vas to očekuje! Cafe Bar & Restoran: Novi broj "Bilo j...
pročitaj jošZdrava i ukusna hrana za poneti - tako bi se ukratko mogla opisati ponuda novosadskog Fresh 'n' Resh street food lokala, za koji gosti imaju samo r...
pročitaj jošNovootvoreni koktel bar Daiquiri sa prijatnom atmosferom pravo je mesto za predah uz šoljicu kafe tokom dana, dok se u večernjim satima ovde možete...
pročitaj jošArtist je raj za uživaoce u napicima od kafe Artist služi kvalitetnu kafu u unikatnim šoljicama Ušuškan i lep enterijer pozivaju vas u topao za...
pročitaj jošProjekat Mladi poslastičar je dodatni podstrek i motiv za učenike i profesore Dijamant nagradio Nataliju Đurić sa stipendijom od 250.000 dinara ...
pročitaj jošProlećni meni Dušana Todića, chefa kuhinje The Square restorana, predstavlja jedan od glavnih događaja sezone, a njegovo umeće je dostojno da, nako...
pročitaj jošPlazMix Choco Crisps. Hrskavi komadići Plazma keksa, crne čokolade i hrskavih čoko kuglica PlazMix Choco Crisps on the go pakovanje idealno je z...
pročitaj jošNovi broj magazina Hoteli & Restorani donosi zanimljive novosti iz hotelsko restoranske industrije, a više o sadržaju saznajte u nastavku. ...
pročitaj jošDoživljaj wagyu steaka nije kompletan bez promišljeno odabrane čaše vina. stručnjaci iz magazina Decanter vam pomažu kako ih savršeno upariti Wa...
pročitaj jošNedavno proglašen za najlepše mesto u centru grada, beogradski restoran April gostima pruža užitak u ekskluzivnom ambijentu. Brojne opcije za do...
pročitaj jošKompanija DremCo nastala je kao mala porodična kompanija, koja je pre dvadeset godina prepoznala vrednost kvalitetnog odmora i zdravog sna. Drem...
pročitaj jošKragujevački restoran The Ambassador House je sa radom je počeo krajem u prošle godine, ali se ubrzo izdvojio kao jedno od popularnih gradskih mest...
pročitaj jošStručnjaci iz 4AUDIO nude jedinstvena rešenja za superioran zvuk koji je idealno prilagođen osobenosti prostora i zahtevima klijenata. 4AUDIO pr...
pročitaj jošTitulu najboljeg na takmičenju u pravljenju koktela odnela je Теодора Николиќ iz Severne Makedonije. Takmičenje u pravljenju koktela: Schweppes ...
pročitaj još