
Fuginator, efikasno rešenje za čiste fugne
Fugne upijaju prljavštinu i bakterije, a nakon brisanja podova i zidova, kontaminirana tečnost ponovo dospeva u fugne. U našem asortimanu nalaze se...
pročitaj jošFugne upijaju prljavštinu i bakterije, a nakon brisanja podova i zidova, kontaminirana tečnost ponovo dospeva u fugne. U našem asortimanu nalaze se...
pročitaj jošProšle godine, pored vodećih Italijanskih brendova, porodici Mayrex se pridružio i austrijski brend Pfanner. Sokovi napravljeni sa velikom pažnom p...
pročitaj jošSigurni smo da ste čuli, a verovatno i probali fenomenalne torte, kolače i poslastice vrhunskog kvaliteta koji nastaju u HomeMade-u – jednoj od naj...
pročitaj jošTradicionalni i nezamenjivi sastojak azijske kuhinje, soja sos, nastao kao proizvod fermentacije zrna soje, poslednjih desetak godina je sve popula...
pročitaj jošKompanija Galeb, kao lider na srpskom tržištu fiskalnih uređaja, pripremila je paletu izuzetno kvalitetnih proizvoda za novu eFiskalizaciju. Pored...
pročitaj jošRovinj od 5. do 8. maja postaje centar svetske gastronomije! Na press konferenciji u nedavno otvorenom restoranu Sol, šefa Mata Jankovića, potvrđen...
pročitaj jošZavršena je sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa. Odlučeno je da se ukidaju kovid propusnice, saopštila je ministarka Darija Kisić T...
pročitaj jošVino svaki obrok čini značajnim i uzvišenim, a svaki ugođaj elegantnijim. U njemu treba da uživamo svim čulima, ali najvažnije našom dušom. Jedinst...
pročitaj jošU Italiji je dan definisan ritualom ispijanja kafe: cappuccino za doručak, caffè macchiato ili dva kao popodnevni obrok i espresso posle večere. E...
pročitaj jošKrajem prošle godine počeo je rad na tekstu koji je od 24. februara dobio neku novu dimenziju. Kontaktirajući pet ruskih restorana u želji da preds...
pročitaj jošKompanija Coca-Cola HBC Srbija otvorila je 24/7 Akademiju, jedinstvenu zonu za sticanje sofisticiranih znanja i veština ljudi iz HoReCa sektora i p...
pročitaj jošŠef Vanja Puškar, osnivač koncepta New Balkan Cuisine u razgovoru nam otkriva da je Balkan na talasu gastronomskog razvoja i da je na našoj sceni s...
pročitaj jošŠef Aleksandar Bućan nastavlja da nas uvodi u čudesni svet molekularne gastronomije kroz konkretnu primere njenih tehnika. Izum velikog Ferana Adr...
pročitaj jošCoca Cola je krajem februara lansirala Starlight, novi okus Cole inspirisan svemirom. Prvi novi proizvod nove inovativne platforme Coca Cola Creati...
pročitaj jošOsuđenici koji kaznu izdržavaju u Okružnom zatvoru u Smederevu, u okviru resocijalizacije – prave premium rakiju. Ceo program odobren od Uprave za...
pročitaj još“Nedostaju mi reči da ti se zablagodarim na svemu što si za mene uradila. Četvrta simfonija, koju završavam, nosi posvetu: Mom najboljem drugu” Os...
pročitaj jošNoma Projects je nastala zajedničkim snagama Nomine laboratorije i web šopa na kojem možete kupovati njihove fermentisane proizvode. Ukoliko ste se...
pročitaj jošNovootvoreni hotel sa četiri zvezdice Bela Jela u Lukovskoj Banji je nastao kao težnja da se odgovori svim zainteresovanim turistima koji u sve već...
pročitaj još