05.09.2022 Drink

Fiesta na Zlatiboru okupila 33 vinarije, 9 destilerija i 5 kraft pivara (FOTO GALERIJA)

Autohtone vrste vina iz čitavog regiona i bogata gastronomska ponuda u prijatnom ambijentu Vip Casa Cluba na Zlatiboru obeležili su vikend za nama.

Uz vina, rakije i piva predstavljeni su i lokalni proizvođači sireva i suhomesnatih delikatesa

Jedinstvena manifestacija „Fiesta“ okupila je veliki broj gostiju koji su imali priliku da uživaju u duhu zlatnih šezdesetih, degustaciji, druženju i muzičkim hitovima koji su obeležili decenije za nama. Ovogodišnji događaj, peti po redu, okupio je čak 33 vinarije iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Hrvatske, kao i devet destilerija i pet kraft pivara. Među učesnicima su bili i distributeri vinarija iz Italije, Španije, Rumunije i Brazila, a predstavljeni su i lokalni proizvođači sireva i suhomesnatih proizvoda, kao i bogata gastronomska ponuda restorana Casa de Vinos. Za sjajnu atmosferu bio je zadužen užički bend Arhivska Zabava.
Najavljeno je i otvaranje novog, ekskluzivnog hotela Bor Squared by Karisma, koji će biti deo grupacije Karisma Hotels & Resorts poznate po luksuznim odmaralištima na egzotičnim destinacijama.

„Za nas je Zlatibor jedno od najlepših mesta na svetu i trudimo se da ga promovišemo na svakom koraku. Kada god neko izgovori ili pomisli na Zlatibor, želja nam je da prve asocijacije budu divna usluga, kvalitetan smeštaj, vrhunsko piće i hrana, dobri i dragi ljudi. Da bismo sačuvali naš Zlatibor i promovisali ga, moramo da nastavimo da radimo zajedno kao i do sada, da budemo kao tim, jak tim, da pomažemo jedni drugima, jer za ovakvu lepotu vredi se boriti„, rekao je Goran Ćuković, jedan od domaćina događaja i suvlasnik Vip Casa Cluba.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BOŽIDAR ŽIVANOVIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije