08.09.2022 Street Food

Ovaj štand ne smete da propustite – probajte najbolji espreso na Burgeraj festivalu!

Iskoristite predstojeći vikend za uživanje u pravom gastronomskom iskustvu i probajte savršeni Barcaffè espreso na jednoj od najlepših lokacija u gradu – promenadi kod Beograda na vodi.

Barcaffè espresso tricikl i jedinstveni ukusi

Barcaffè espresso štand će biti postavljen u okviru Burgeraj festivala, koji se održava od 9. do 11. septembra, a svi posetioci će imati priliku da besplatno degustiraju prepoznatljive espresso blendove i dobiju poklone. Štand u vidu tricikla će sigurno privući vašu pažnju, dok će jedinstveni ukusi Barcaffè espresso India Single Origin i Barcaffè espresso Fantasia probuditi sva vaša čula. Kako biste u vašem omiljenom napitku uživali u svakom trenutku, svako ko poruči kafu, dobija na poklon i višekratnu “on the go” šolju. Zato priuštite sebi jedan opuštajući vikend u gradu i začinite ga neodoljivim espresso ukusima kakve zaslužujete.

Barista barcaffe 1

Barcaffè espresso India Single Origin – poslednja u nizu zlatnih kafa

Barcaffè je brend sa tradicijom dugom 50 godina, posvećen odabiru samo najkvalitetnijih zrna kafe u njegovom putu od sunčanih plantaža do šoljice savršene espresso kafe, za svoje potrošače. Barcaffè kontinuirano prati trendove tržišta i osluškuje nove zahteve svojih partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu. Dodatnu potvrdu vrhunskog kvaliteta dokazuje osvajanje 13 zlatnih medalja na Međunarodnom takmičenju u degustaciji kafe (International Coffee Tasting), poslednju je osvojio prošle godine Barcaffè espresso India Single Origin. Takmičenjima poput ovog, Barcaffè želi da pokaže svoju ljubav, posvećenost i strast prema kafi, ujedno gradeći imidž eksperta u sferi espressa i pružajući priliku svim zainteresovanim baristima da i dalje napreduju i nadograđuju sebe u ovoj veoma popularnoj profesiji.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BARCAFFE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije