20 sledova – Savršena fine dining avantura ili gastronomski „mamurluk“
Najznačajnija imena svetske gastronomske scene smatraju da je redefinisanje fine dininga jedna od najvažnijih tema budućnosti restoranske industrij...
pročitaj jošNajznačajnija imena svetske gastronomske scene smatraju da je redefinisanje fine dininga jedna od najvažnijih tema budućnosti restoranske industrij...
pročitaj jošO italijanskim vinima je ispisano hiljade i hiljade stranica, a kakva je situacija sa italijanskim pivima? U drevna vremena Rimljani su pili i pivo...
pročitaj jošFrancuski klasik foie gras je u izvedbi Aleksandra Šovljanskog, šefa kuhinje restorana „Temperament” dobio novu dimenziju jer se služi sa karpaćom ...
pročitaj jošWinterhalter podiže komercijalno pranje na viši nivo: za prvu mašinu za pranje plaćate samo kada mašina radi. To znači prvoklasan kvalitet pranja z...
pročitaj jošŽivotni put je Bojanu Bukvić iz kuhinje odveo u poslastičarstvo i profilisao je kao pastry šefa. nimalo ne žali zbog toga, štaviše, uživa u kreiran...
pročitaj jošTek ispečeno, mirišljavo pecivo, šolja kafe i sveže ceđena narandža: zvuči kao san!kro Upravo takav san možete ostvariti svojim gostima, uz Vandem...
pročitaj još„Pietra“ predstavlja pravo osveženje na ugostiteljskoj sceni Beograda. Što svojim jedinstvenim konceptom, tako i kvalitetom usluge i na kraju rasko...
pročitaj jošSAPIENS BOOSTED model SA161B je ojačana, izdržljiva i efikasna kombi pećnica koja kombinuje kapacitet dva uređaja 6+10 GN1/1 na jedinstven način sa...
pročitaj jošNaš kolumnista Hadži Jovan Mrđenović se ovog leta zaputio u Grčku po 37. put i iako je granica mesto na kom se nevolja podrazumeva, pročitajte zašt...
pročitaj jošFontina je punomasni svež sir sa tankom kompaktnom korom i kremastom teksturom. Prepoznatljiv je po ukusu maslaca i aromi koja starenjem postaje in...
pročitaj jošI pored tropskih vrućina plodovi rada u restoranskoj industriji se polako, ali sigurno beru. Pune bašte gostiju, nova ulaganja, novi lokali, protok...
pročitaj jošRadna biografija šefa Miloša Tadića ispunjena je koliko i njegov pasoš pečatima. Od mladića koji je počeo za grilom u Žarkovu, pa do angažmana na k...
pročitaj jošKiehl Xon-forte je penast proizvod za čišćenje prostorija za spremanje hrane. Efikasno rastvara masti, belančevine, zakorele i zapečene ostatke. Pr...
pročitaj još- Koji su vam prioriteti u odnosu na tržište: flaširana, točena ili piva u konzervama? Od kako smo postali zastupnici Efes piva za Srbiju, a to je...
pročitaj jošKompanija Bambi je i ovog leta rešila da nas obraduje i obogati svoju Plazma porodicu još jednim novim članom. Upoznajte PlazMix - savršen mix najf...
pročitaj jošPosle proboja na rusko i azijsko, srpske kompanije su prepoznale i potencijal afričkog tržišta, pa se Piteca pašteta, proizvod iz Srbije prilagođen...
pročitaj jošErgonomska i efikasna mašina za brzo pranje čaša, maksimalnog kapaciteta pranja od čak 30 korpi na sat. Opremljena je odvodnom pumpom za drenažu, k...
pročitaj jošKalemegdan je prethodnih dana bio centar gradskih zbivanja i mesto održavanja najukusnijeg festivala ovog leta – prvog beogradskog Burger festivala...
pročitaj još