beogradski Kokos bistro
15.08.2023 Cafe Bar

Kuća ljubavi i hrane – beogradski Kokos bistro

O sebi kažu da su, pre svega, kuća ljubavi, a onda i hrane. Mi smo se uverili da njihova hrana ima ukus ljubavi, što potvrđuje reči da njihova misija proističe iz čiste emocije prema ljudima, prirodi i životinjama.

Beogradski Kokos bistro

Kada pitate Beograđane gde se u gradu može pojesti dobar avokado tost, reći će vam da je najbolji u Kokos bistrou, mladom vegetarijanskom lokalu u centru Beograda. Kako iz Kokos bistroa kažu, kada su videli da su ih gosti zavoleli, krenuli su sa slanim, sirovim, veganskim i vegetarijanskim obrocima jer im je bilo važno da oni koji su krenuli put promena u ishrani i odgovornosti prema prirodnoj sredini naiđu na izbor i podršku.

beogradski Kokos bistro

Iza ideje Kokos bistroa stoji Olja Peternek koja radost življenja deli sa gostima preko osnovne potrebe, hrane. Odluku da izbaci prerađene šećere iz ishrane preoblikovala je u pripremu just raw poslastica, koje u Kokosu možete probati sa uživanjem.

beogradski Kokos bistro

Zainteresovano, uslužno, ljubazno osoblje i posebno prijatna atmosfera zavešće vas pri prvom susretu sa Kokosom. Pet friendly.

beogradski Kokos bistro

KOKOS BISTRO

Nušićeva 7a, Beograd
Tel. +381 69 201 2235
Radno vreme: 09:30-23:00
IG @kokosbistrolove

beogradski Kokos bistro

AUTOR: NATAŠA STEVANOVIĆ

FOTO: KOKOS BISTRO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije