17.05.2024 Cafe Bar

Veče o kom se i dalje priča! Da zagreje i preokrene budućnost

U prepunoj hali 5 Beogradskoj sajma, uz pratnju filharmonije, trenutak kada je „zavesa pala“ označio je dolazak nove zvezde među uređajima za zagrevanje duvana – Ploom!

Kompanija JTI uz hitove legendarnog Zdravka Čolića predstavila je Ploom X Advanced

Kompanija JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kompanija broj jedan u Srbiji, uz hitove legendarnog Zdravka Čolića, predstavila je Ploom X Advanced – uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.
Nakon spektakularnog debija na 14 tržišta, uključujući Japan i Evropu, Ploom X Advanced je stigao i u Srbiju, nudeći odraslim pušačima autentično i zaista jedinstveno iskustvo. Nemanja Pucarević, direktor marketinga kompanije JTI za Zapadni Balkan, rekao je da je Ploom rezultat posvećenosti kompanije zadovoljavanju potreba potrošača i praćenju najnovijih trendova:

„S obzirom na to da su odrasli pušači sve više u potrazi za alternativama tradicionalnom pušenju, JTI je lansirao superiornu i inovativnu opciju u vidu Ploom uređaja za zagrevanje duvana. Sa Ploom uređajem nudimo moderno rešenje koje kombinuje najsavremeniju tehnologiju sa pažljivo odabranim mešavinama duvana. Za odrasle korisnike istančanog ukusa ovo je vrlo unikatna i najsrodnija alternativa.“

Iz kompanije JTI naglasili su da je ovo novo poglavlje u njihovom poslovanju, te da japanska kultura i tradicija nalažu savršenstvo koje garantuje beskompromisan kvalitet kada su u pitanju nove tehnologije, kao i da je Ploom baš to – superioran uređaj koji garantuje jedinstveno iskustvo.
Ovaj magični događaj u Beogradu, pored poslovnih saradnika, ugostio je Anastasiju Gudelj, Slavena Došla, Marka Luisa, Unu Nikolić, Ivu Chu, Nichim Izazvanog, Stevana Radivojevića, Draganu Kosjerinu, Ivu Radić, Batu Spasojevića, kao i mnoge druge javne ličnosti. Gosti događaja imali su priliku da požele dobrodošlicu Ploom uređaju za zagrevanje duvana, zajedno pevajući u glas hitove kao što su „Ti si mi u krvi“, „Čija je ono zvezda“ i „Tebe čuvam za kraj“ jedne od najvećih muzičkih zvezda na našem prostoru.

Ploom uređaj, kreiran od vrhunskih materijala, zagreva duvan na temperaturi od 320 stepeni Celzijusa i oslobađa, u proseku, 90 do 95% manje štetnih supstanci u poređenju sa pušenjem cigareta*. HeatFlow tehnologija osigurava da se čestice duvana ne zadržavaju u uređaju, te uređaj zahteva samo minimalno čišćenje. Svojim ergonomskim oblikom dizajniranim tako da lepo staje u dlan odraslih pušača, Ploom pruža neograničen broj udisaja tokom pet minuta upotrebe i energetsku snagu koja omogućava do 20 konzumacija pre ponovnog punjenja uređaja. Takođe, na uređaju je moguće menjati maske koje se svojom atraktivnošću prilagođavaju svakom stilu, dok veliki izbor aksesoara pruža priliku za izražavanjem sopstvene jedinstvenosti.

Ploom je dostupan u tržnim centrima Galerija, Ušće, Delta City, Rajićeva, Ada Mall, Stadion i Beo, dok na sajtu ploom.rs odrasli korisnici mogu dobiti sve potrebne informacije, i naručiti uređaj i aksesoare.

* ovo se odnosi na smanjenje nivoa emisije 9 štetnih sastojaka koji se nalazi u dimu cigarete, a čije smanjenje preporučuje Svetska zdravstvena organizacija.

VAŽNO: OVO NE ZNAČI DA JE UPOTREBA PLOOM UREĐAJA BEZBEDNA ILI DA ELIMINIŠE RIZIK ZA ZDRAVLJE ILI ZAVISNOST POVEZANU SA UPOTREBOM DUVANA. NIJEDAN DUVANSKI PROIZVOD NIJE BEZBEDAN.

FOTO: DUŠAN PETKOVIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije