
Slavni chef isprobao chili con carne po receptu iz zatvora San Quentin
Ovako se jede u poznatom američkom zatvoru! Slavni chef dobio recept i isprobao ga! Chili con carne po receptu iz zatvora San Quentin Jacques P...
pročitaj jošTim Visoke Hotelijerske škole je na internacionalnom takmičenju “The International Culinary Competition of Southern Europe” u Solunu ostvario nezapamćen uspeh.
Srpski tim mladih kuvara je na takmičenju, koje se od 17. do 20. februara održalo u Solunu, ostvario sjajan rezultat osvojivši ukupno 23 medalje i to 4 zlatne 10 srebrnih i 9 bronzanih.
Naš tim su činili Matea Taubner, Aleksa Gošić, Nikola Pavlović, Aleksa Stanojević, Lazar Josimović, Stefan Ignjatović, Stefan Terek i Jovan Kravljanac. Stručni tim su čini nastavnici veština Miloš Ćirić i Mladen Pršić.
Svoj doprinos su dali Urbani Farmeri koji su obezbedili vrhunsko mikrobilje, Gastronaut Srbija na čijim tanjirima su naši takmičari svoja jela i Ecogrill Electric Grill koji je donirao roštilj našoj ekipi,
Ponosni na naše mlade kulinarske snage, od srca im čestitamo!
Ovako se jede u poznatom američkom zatvoru! Slavni chef dobio recept i isprobao ga! Chili con carne po receptu iz zatvora San Quentin Jacques P...
pročitaj jošMauro Colagreco, najpoznatiji po svojoj inovativnoj kuhinji u francuskom Mirazuru, nakon višegodišnjih najava napokon će ostvariti svoj san. Che...
pročitaj jošDanijela Tešić je prošle godine dotakla zvezdano nebo kada je dobila prvu Michelinovu zvezdicu za sommeliera u istoriji dubaija. Ova talentovana Be...
pročitaj još