
Trenutak za stolom: Koordinata u zgradi hotela Beograd
Rodonačelnici fine dining street fooda u našoj zemlji, Stefan i Sara Živković, nakon što su osvojili Beograd ukusima na Zemunskoj pijaci, početkom ...
pročitaj jošTim Visoke Hotelijerske škole je na internacionalnom takmičenju “The International Culinary Competition of Southern Europe” u Solunu ostvario nezapamćen uspeh.
Srpski tim mladih kuvara je na takmičenju, koje se od 17. do 20. februara održalo u Solunu, ostvario sjajan rezultat osvojivši ukupno 23 medalje i to 4 zlatne 10 srebrnih i 9 bronzanih.
Naš tim su činili Matea Taubner, Aleksa Gošić, Nikola Pavlović, Aleksa Stanojević, Lazar Josimović, Stefan Ignjatović, Stefan Terek i Jovan Kravljanac. Stručni tim su čini nastavnici veština Miloš Ćirić i Mladen Pršić.
Svoj doprinos su dali Urbani Farmeri koji su obezbedili vrhunsko mikrobilje, Gastronaut Srbija na čijim tanjirima su naši takmičari svoja jela i Ecogrill Electric Grill koji je donirao roštilj našoj ekipi,
Ponosni na naše mlade kulinarske snage, od srca im čestitamo!
Rodonačelnici fine dining street fooda u našoj zemlji, Stefan i Sara Živković, nakon što su osvojili Beograd ukusima na Zemunskoj pijaci, početkom ...
pročitaj jošSvaki novi projekat koji izađe iz kuhinje chefa Vanje Puškara i tima koji je okupljen pod kapom projekta New Balkan Cuisine izaziva pažnju profesio...
pročitaj jošAna Roš, čiji restoran Hiša Franko nosi tri Michelinove zvezdice, uskoro otvara nov restoran. Naime, krajem 2025. godine, u partnerstvu s Valamar h...
pročitaj još