Dessert & Cafe Bar zajedno
14.07.2022 Dessert & Gelato

Dessert & Gelato! Specijalno izdanje magazina Cafe Bar & Restoran

Kada ovih dana dobijete novi broj magazina Cafe Bar & Restoran čeka vas iznenađenje u vidu magazina Dessert & Gelato! Radi se o specijalnom izdanju posvećenom poslastičarstvu, izradi restoranskih i hotelskih deserata, kao i segmentu proizvodnje zanatskog sladoleda

Dessert & Gelato će svojim sadržajem biti vaš saputnik na putu ka uspehu

Tradicionalno poslastičarstvo je donedavno bilo prilično lokalno orijentisano, a poslastičari nisu imali prilike za pokazivanjem svog talenta. Ili bar ne koliko i kuvari. Međutim, vremena su se promenila. Poslastičari širom naše zemlje se krupnim koracima približavaju svetskom nivou. Sve veći broj poslastičarnica i gelateria se mogu pohvaliti vrhunskom paletom proizvoda od najkvalitetnijih sastojaka koje se mogu nabaviti na svetskom tržištu.

1 za unutra Dessert & Gelato NASLOVNA BROJ 01

Svesni svih tih promena, a u skladu sa zahtevima modernog tržišta, pred vama je magazin posvećen umetnicima, profesionalcima iz sveta polastičarstva i zanatskog sladoleda.
Sve veći broj hotela i restorana ulaže u poslastičarsku sekciju, tako da iskusnim, ali i mladim generacijama poslastičara danas se ukazuju nebrojene mogućnosti za usavršavanje i napredovanje.
Magazin Dessert & Gelato će svojim sadržajem biti saputnik i pratilac na tom putu ka uspehu. Sa izuzetnim poštovanjem će se odnositi prema umeću svih profesionalaca, a eminentna imena domaće i svetske scene će govoriti za magazin i otkrivati tajne svog uspeha.
“Svi možemo u određenom trenutku biti kreativni, ali zadržati tu kreativnost nije lako. Zato je važno biti konzistentan te čuvati i graditi znanje jer jedino je ono konstantno kao i profesionalnost”, Jessica Préalpato.

SLEDEĆI BROJ MAGAZINA DESSERT & GELATO IZLAZI U DECEMBRU 2022

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: LUKA ŠARAC I SHUTTERSTOCK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.