
Sinner je džin kome jednostavno nećete odoleti!
Dok vladaju trendovi obojenih, voćnih ili floralnih pa čak i sezonskih džinova, Podrum Palić odlučio je da se vrati osnovama i napravi klasičan gin...
pročitaj jošPodrum Palić je pažljivim odabirom pića koja će uvrstiti u svoj portfolio, za sledeći novitet izabrao jednostavan, sveprisutan a opet pomalo skrajnut – Amaro.
Kažemo da je jednostavan u poređenju sa tehnologijom proizvodnje drugih pića, ali je upravo zbog toga najveća majstorija u samom receptu – koji svaka destilerija koja drži do sebe čuva kao najveću tajnu. Amaro Botanical Garden iz Podruma Palić nastaje infuzijom, odnosno takozvanom maceracijom 33 različite biljke, začina, cvetova, kora citrusa i kora drveta – koji se danima natapaju alkoholom, kako bi se iz njih izvukli željeni aromatski sastojci. Na kraju procesa dodaje se šećer kako bi se uravnotežila fascinantna mešavina gorkih ukusa.
Tako dobijamo kompleksan, bogat a opet izbalansiran Amaro Botanical Garden sa prirodnom elegancijom i toplinom, sa 30% alkohola. Amaro Botanical Garden je sjajan koncert senzacija u kome se ističu rabarbara, encijan i sinhona. Iako je sa popularnošću koktela Amaro dobio svoju novu primenu, mi preporučujemo da ga probate čistog – kao digestiv posle dobre večere. Tako je služen još u doba antičkog Rima i Grčke pa da ispoštujemo tradiciju. Živeli!
Proizvođač: Podrum Palić 1896 doo
Adresa: Josipa Kolumba 33, Palić
Telefon: +381 24 225 109
E-mail: [email protected]
Jedan od najpriznatijih svetskih ocenjivača vina Džejms Sakling je na vrh svoje liste Top 100 World Wines 2024 stavio Bertani Amarone della Valpoli...
pročitaj jošNajtalentovaniji srpski baristi takmičili su se za titulu Najbolji srpski nacionalni barista na 3. izdanju Lavazza Barista Challenge u Srbiji. Pobe...
pročitaj jošZima je idealno vreme za tople napitke koji pružaju bogatstvo ukusa, ali i komfor i energiju koji su nam posebno potrebni tokom zimskih dana. Topla...
pročitaj još