06.12.2022 Drink

Coca-Cola HBC Srbija nastavlja da deljenjem znanja osnažuje partnere i saradnike

Kako da se HoReCa industrija suoči sa izazovima koje donose geopolitička dešavanja i trenutna globalna ekonomska kriza i na koji način dobavljači mogu biti podrška, bila je tema drugog po redu Coke Academy, jedinstvenog projekta podrške partnerima koji organizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija.

Saša Marković, direktor prodaje Coca-Cola HBC Srbija

Drugi Coke Academy namenjen je HoReCa sektoru

Coke Academy je okupila četrdesetak vlasnika i menadžera HoReCa objekata, koji su na dvodnevnoj edukaciji dobili značajne savete i konkretne odgovore na brojna pitanja, poput kako zadržati zaposlene i privući kvalitetan kadar, koji su to trendovi u ugostiteljstvu i kakva je budućnost pred ovim sektorom, kako bi trebalo da izgleda finansijska struktura objekata.
Jedna od najvećih snaga naše kompanije je velika mreža snažnih partnerstava. U izazovnim vremenima, nastavljamo da gradimo partnerstva i podržavamo biznise sa kojim sarađujemo. Tako je nastao jedinstveni projekat – Coke Academy, kako bismo podelili znanja i iskustva koja mi kao veliki sistem imamo i time osnažili naše partnere iz različitih sektora. Prvi Coke Academy smo organizovali za predstavnike malih trgovinskih radnji, dok smo ovo izdanje posvetili HoReCa sektoru. Nastavljamo sa ovom inicijativom i u narednoj godini, jer verujemo da je znanje ključno za održiv i uspešan biznis.”, rekao je Saša Marković, direktor prodaje u Coca-Cola HBC Srbija.
Podrška koju smo dobili kroz Coke Academy nam je od velikog značaja. Poslednjih nekoliko godina za nas su bile izazovne i nepredvidive, ali nas ohrabruje to što veliki sistemi poput Coca-Cola HBC Srbija stoje iza nas i što sa nama dele svoja iskustva, znanje, ekspertizu, pokazuju solidarnost i empatiju kako bismo zajedno prebrodili težak period. ”, izjavila je Milica Mitrović, vlasnik Terazza bara iz Zaječara.

Šta HoReCa sektor može da očekuje od dobavljača u trenucima krize?

Posebno je interesantna bila panel diskusija ,,Šta HoReCa sektor može da očekuje od dobavljača u trenucima krize?“, na kojoj su govorili Georgi Genov, predstavnik HoReCa udruženja Srbije ‘’Hores’’, Nedeljko Šegrt, direktor nabavke SCB HoReCa Distribucije, Dejan Đorđević, rukovodilac za odnose sa HoReCa kupcima, Metro Cash&Carry, Nataša Najdanović, supply Chain Director Coca Cola HBC, Branko Vučković, menadžer za kategoriju kafe i alkoholnog portfolija CCHBC Srbija i Crna Gora.
Coke Academy nije jedina podrška ugostiteljskom sektoru koju je pružila kompanija Coca-Cola HBC Srbija. Tokom pandemije koronavirusa, kompanija je lansirala platformu HoReCa zajednica, koja je omogućila umrežavanje i povezivanje svih zaposlenih u ugostiteljskom sektoru, a korisnici su mogli da kreiraju svoje profile, prate dešavanja i trendove u svetu ugostiteljstva, postave oglas za posao, ili nominuju temu za diskusiju.
Coke Academy nastavlja dobru praksu pomoći privredi u teškim vremenima, a njena vrata ostaće otvorena za dalju razmenu iskustva i znanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije