Coca-Cola-Starlight
04.03.2022 Drink

Coca Cola Starlight, novi ukus inspirisan svemirom!

Coca Cola je krajem februara lansirala Starlight, novi okus Cole inspirisan svemirom. Prvi novi proizvod nove inovativne platforme Coca Cola Creations, pokrenut je kako bi brend ostao na prvom mestu u pop kulturi.

Oživljavanje snova o osvajanju svemira

Danima se nagađalo kakvog će ukusa biti Starlight. Neki su na internetu pronašli fotografije pakovanja i na osnovu dizajna i naziva pokušali pretpostaviti o čemu se radi. Jedna od prihvaćenijih teorija je bila da će Starlight imati ukus maline, jer prema novinskom članku iz Gardijana od pre desetak godina, naučinici tvrde da centar naše galaksije ima ukus maline i miriše na rum.
Coca Cola u najavi kaže da Starlight ima ukus „koji podseća na sedenje oko logorske vatre i gledanje zvezda, kao i osvežavajući efekat koji simbolizue hladnoću putovanja u svemir“.

Coca Cola Starlight 2

Sve u svemu, Starlight je izuzetno dobro pogođen naziv za piće, jer najuticajniji biznismeni i vizionari poput Ričarda Brensona, Džefa Bezosa i Ilona Maska, oživljavaju snove o osvajanju svemira.
Što se tiče ukusa, predviđanja sa malinom su se ostvarila jer se osećaju note crvenog voća, ali i cimeta, čokolade i vanile. U svakom slučaju javnost je zaintrigirana, a rezultati ovog projekta će se videti uskoro.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: COCA COLA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije