U tradicionalnoj novogodišnjoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran, Svetlana Vučinić AFH direktorka u kompaniji Strauss Adriatic kaže da se HoReCa sektor oporavio i ubeđena je da će se trend oporavka nastaviti. „Moj savet ugostiteljima je da održavaju visok nivo proizvoda i usluga, jer sa kvalitetom nema kompromisa“.
„Jedinstvena zrna BeanZ kafe su lako našla put do svih ljubitelja premium espressa“
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji. Definitivno bih izdvojila BeanZ blend 2. S obzirom da smo sa proizvodnjom počeli u drugoj polovini 2019. godine, a već nakon par meseci je počela pandemija čime je HoReCa kanal bio najviše pogođen, ostvarili smo jako dobre rezultate i otvorili 130 kupaca koji koriste BeanZ. Jedinstvena zrna ove kafe su prirodno gajena na malim plantažama širom sveta i lako su našla put do svih ljubitelja premium espressa, pružajući im vrhunski užitak u ispijanju.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu. Fokusirala bih se na BeanZ koji ćemo još snažnije da jačamo u premium segmentu. Planiramo da lansiramo još nekog novog farmera, jer sada ljubitelji kafe sve više razumeju, vole i traže single origine zrna. * Koji biste restoran u Srbiji preporučili? Moji omiljeni restorani već godinama su Tikas, La Piazza, Gušti mora, Bizu. U njima je sve izbalansirano po mom ukusu i zaista uživam i poslovno i privatno.