Klasik u novom ruhu: Pastry chef Antonio Bachour ovako priprema cheesecake sa ananasom 20.07.2024 Chef Antonio Bachour dominira stilom kao malo ko drugi, uz pažnju uvek usmerenu na nove trendove i principijelno zadržavanje autentičnog izraza. Kao tak... pročitaj još
Pastry Chef Petar Žuljević otkriva zašto se opredelio za poslastičarstvo u okviru hotelske industrije 01.03.2024 Chef Legenda kaže da je bog, kada je delio zemlju, pozvao predstavnike svih tadašnjih plemena. Tokom dana, svakom je dodelio parče zemlje, a tek negde u... pročitaj još
Stamevski sladoledi sa ukusima Stamevski torti 19.04.2023 Food Davne 1953. godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 66 go... pročitaj još
Pastry Chef Sanja Stojadinović: Banketi su mi najveći izazov! 03.09.2022 Chef Pastry chef Sanja Stojadinović karijeru je počela sa nepunih 18 godina u beogradskom hotelu Hyatt. Odmah nakon završetka škole i prakse ponudili su... pročitaj još
U coffee baru Osam kafa se priprema s dušom: Elena Šerjakova prenela je posao iz Moskve u Beograd 01.12.2024 Cafe Bar Drink Iza 2 beogradska coffee bara, simboličnog naziva Osam, stoji bračni par, Elena i Stanislav. O njihovim počecima, konceptu, ponudi, razlici između R... pročitaj još
Oni to rade sasvim drugačije, poručuju iz Koloseum crepes 19.12.2023 Street Food Oni to rade sasvim drugačije, poručuju iz Koloseum crepes - beogradske palačinkarnice koja nudi palačinke po francuskoj i američkoj školi, sa bogat... pročitaj još
Novi, Božićni, specijaliteti u OVO bistrou 18.12.2023 Restoran Od 13. decembra, OVO bistro je startovao sa sezonskim jelovnikom koji je posvećen Božiću i Novoj Godini. Za očekivati tu su brojna nova svečana jel... pročitaj još
Nauka potvrdila: Uz decibele gosti brže jedu i piju! 16.07.2023 Restoran Sve je više restorana koji skidaju plej-liste sa laganim džezom ili ambijentalnom muzikom i sada goste bombarduju žešćim tonovima prema generacijsk... pročitaj još