4AUDIO
25.05.2023 Horeca oprema

4AUDIO predstavlja Bose professionalno ozvučenje

Stručnjaci iz 4AUDIO nude jedinstvena rešenja za superioran zvuk koji je idealno prilagođen osobenosti prostora i zahtevima klijenata.

4AUDIO predstavlja novitete

Sa dugogodišnjom posvećenošću zvuku najvišeg kvaliteta, kako za rezidencionalne, tako i za komercijalne prostore, 4AUDIO Beograd je u višegodišnjem partnerstvu sa Professional odeljenjem kompanije BOSE, jednim od najrenomiranijih proizvođača vrhunske audio opreme.

Od početka do kraja, nadgledamo svaki aspekt projekta i brinemo da naši klijenti dobiju skladno rešenje, jednostavno za upotrebu. Naši stručnjaci su uz klijente od inicijalne ideje, projektovanja sistema, instaliranja do setovanja i obuke korisnika. Svako rešenje je jedinstveno i idealno prilagođeno osobenosti prostora i zahtevima klijenata.

Projekte sprovedimo sa puno pažnje, da zadovolje i nadmaše očekivanja klijenata, kako bi se dobio superioran zvuk i savršena pouzdanost sistema. Bose Professional ozvučenjem učinićemo svaki prostor boljim za Vaš posao – za Vaše goste i Vaše osoblje.

4AUDIO

Serija L1 Pro

4AUDIO predstavlja L1 Pro – kao prvi izbor za “živu muziku”

Serija aktivnih zvučnika L1 Pro je posebna liga kada je u pitanju “živa muzika”. Dizajnirani su da pruže kristalno čist zvuk, veliku snagu i jednostavnost instaliranja i rukovanja u bilo kom prostoru ili na otvorenom, što ih čini prvim izborom za mnoge muzičare i DJ-eve širom sveta.

L1 Pro serija aktivnih zvučnika se odlikuje jedinstvenim dizajnom vertikalne linije. Inovativna tehnologija im omogućava ravnomerno pokrivanje prostora zvukom, čak i u njegovim najudaljenijim delovima, bez obzira da li slušalac stoji ili sedi. U zavisnosti od modela, ovi aktivni zvučnici mogu da se koriste za nastupe kantautora, DJ-eva, manjih muzičkih bendova, kao i za velike koncerte. Mnogi ih koriste i u konferencijskim salama, u zatvorenim i otvorenim prostorima za prezentacije i proslave.

Pored izuzetnog kvaliteta zvuka i svestranosti, L1 Pro serija je takođe vrlo jednostavna za transport, postavljanje i korišćenje. Sistem se montira za samo nekoliko minuta, bez potrebe za komplikovanim ožičenjem i dodatnim pojačalima.

4AUDIO predstavlja: DesignMax je sinonim za kristalno čist zvuk

DesignMax serija pasivnih zvučnika je savršen izbor za one koji zahtevaju najbolje audio performanse i elegantan, moderan dizajn. Ovi zvučnici su takođe dizajnirani da pruže kristalno čist zvuk i izuzetnu pokrivenost bilo kog prostora, dok se u njemu neprimetno uklapaju.

DesignMax seriju pasivnih zvučnika odlikuje inovativna konfiguracija drajvera, koja pruža izuzetnu jasnoću i balans u čitavom spektru frekvencija. Sve to u kombinaciji sa BOSE-ovom naprednom tehnologijom obrade signala omogućava da se svaka nota, svaka reč i svaki ton reprodukuju sa zadivljujućom tačnošću i preciznošću.

4AUDIO

Bose

Ova serija pasivnih zvučnika ima širok spektar modela, za primene u zatvorenim i otvorenim prostorima (terase, dvorišta, igrališta itd). Mogu da se integrišu u 100 V-ne i niskoomske sisteme, kao ugradni, nadgradni i viseći. Koriste se u prostorima gde se preferira tzv. ambijentalna muzika, a dodavanjem odgovarajućih pasivnih subwoofer-a, iz iste serije, dobija se na snazi i dinamici.

Kontaktirajte 4AUDIO, kako biste se uverili zašto BOSE Professional sistemi ozvučenja prave razliku i unapređuju Vaše poslovanje.

4AUDIO

4AUDIO

Adresa: Uroša Martinovića 29, Beograd
Telefon:
011 7704 320 i 011 7704 330
E-mail: [email protected]

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: PROMO 4AUDIO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije