17.11.2022 Hoteli

Sinergija opremanja! KARE & Naš nameštaj

KARE brend poznat je već 40 godina na svetskom tržistu po širokoj ponudi nameštaja, rasvete i dekora, predstavljenih kroz stilove za sve ukuse.

KARE poslovna filozofija je osmisliti kompletan ambijent

Naša kompanija uvek se raduje izazovima kreiranja rešenja koja se prepoznaju na prvi pogled i ocenjuju kao unikatna. U KARE poslovnoj filozofiji važno je osmisliti kompletan ambijent, počevši od boje zidova do komada nameštaja preko dekora koji čine svaki prostor potpunim, efektnim i nesvakidašnjim. U našoj ponudi je i asistencija stručnog dizajnerskog tima u izboru pravih komada za Vaš životni i radni prostor.
Odnedavno KARE se upustio u zanimljivu sinergiju sa novitetima na našem tržistu, firmom Naš nameštaj, koja posluje kao zastupnik ekskluzivnog nameštaja vrhunskog kvaliteta i autentičnog dizajna. Zajedno promovišemo savremeni stil, sa po nekim iskorakom u eklektiku, sa komadima od najfijinijih materijala i prefinjene obrade. U fokusu je tapacirani nameštaj poznatih proizvođača, upotpunjen nesvakidašnjim KARE komadima, kako bi se dobio WOW efekat.

Prava kombinacija menja percepciju nameštaja

Bilo da opremate open space ili klasično segmentiran prostor u stanu, ovde ćete naći pravi komad za Vaš prostor. Modularne garniture su posebno zanimljive, kao nešto što možete prilagoditi postojećem prostoru, a da opet ostane mogućnost za izmene koje korišćenje prostora vremenom traži.

Sofa Dallas

Sofa Dallas je reinterpretacija modela Chesterfied sofe. Forma je promenjena da izađe u susret i najmodernijim enterijerima, sa sve funkcijom pomeranja naslona kako bi se napravilo mesta za odmor jedne osobe.

Ukrasna figura Hanging Rhino, KARE

Velike sofe je neophodno doterati KARE jastučićima i prekrivačima koji su dekoracija sami za sebe, a dobar tepih i efektan dekor zaokružuju celinu i daju joj poseban pečat.

Le Mans garnitura

Garnitura LeMans očaraće Vas svojim specifičnim, polukružnim oblikom. Naš predlog za stilizovanje je jedno veliko platno u pozadini (slika na platnu Abstract),a u svrhu oplemenjivanja scene poredlažemo bujnu floralnu dekoraciju (biljka Rain Forest iz KARE asortimana). Prostor ispred sofe savršeno odgovara kružnim klub stolovima kojima će živost dati KARE vaze i činije.

Podna lampa Five Fingers, KARE i Sofa Loft i klub sto Toronto, Naš nameštaj

KARE podna i stona rasveta su savršeni, funkcionalni detalji kojima lako možete postići zanimljivu atmosferu. Podne lampe, pored toga što privlače pažnju svojom estetikom, korisne su kao sekunadrni izvori svetla i njima se lako utopljava svaki ambijent.

Stona lampa Rabbit, KARE

Pozivamo Vas da posetite naše salone u Beogradu i Novom Sadu, inspirišete se i pronađete najbolja rešenja za opremanje Vašeg doma. U prijatnom ambijentu ćete naći nameštaj, rasvetu i dekor za svaki ukus, a dočekaće Vas ljubazno i predusretljivo osoblje, koje će Vam svojim savetima i iskustvom pomoći pri izboru.

Podna lampa Nature Wave, klub sto Drops i stolica na ljuljanje Balance, KARE

KARE Design
Dečanska 12, Beograd
Bul.osobodjenja 131, Novi Sad
Bul. Kraljice Marije 54M, Kragujevac
www.kare.rs

Naš nameštaj doo
Tošin bunar 270D
 www.nasnamestaj.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije