
Tople čokolade Storia Finita! Priča koja se pamti
Priuštite svojim gostima kremasto toplo zadovoljstvo tokom prohladnih dana i omogućite im da uživaju u mirisu i ukusu crne i bele tople čokolade „S...
pročitaj jošIdeja s kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju, 1911. godine, a kojom se kompanija i danas vodi „od zrna do čokolade” podrazumeva kontrolu svih faza – od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.
„Barry Callebaut” proizvodi su savršeni za pravljenje najrazličitijih čokoladnih čarolija, a tokom zimskih dana dovoljna su tri: Tamna čokolada 54% 2,5 kg, Kakao prah Extra brut 2,5 kg i Toping Tamna čokolada 1 kg, za uživanje u intenzivnom ukusu najfinije belgijske tople čokolade.
HoReCa profesionalci kombinacijom proizvoda, koji ponaosob čine savršeno izbalansiran spektar sastojaka, bez sumnje će zaokupiti pažnju i najzahtevnijih gostiju.
Šta bi bilo kada bi pisalo – 100% prana obrada i 100% prirodna obrada? Da li je bitno tih 100% ili ono što sledi, pojasniće nam u svom autorskom te...
pročitaj jošKampanja Grand kafe „Hajde da imamo vremena“ osvojila je dve prestižne nagrade Udruženja za tržišne komunikacije Srbije. U okviru godišnjeg konkurs...
pročitaj jošKoje su prve misli koje vam prođu kroz glavu kada otvorite oči i susretnete se sa novim danom? Da li pomislite na drage osobe koje su blizu ili dal...
pročitaj još