06.01.2021 Food

Za užitak u čokoladnim čarolijama

Ideja s kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju, 1911. godine, a kojom se kompanija i danas vodi „od zrna do čokolade” podrazumeva kontrolu svih faza – od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.
Barry Callebaut” proizvodi su savršeni za pravljenje najrazličitijih čokoladnih čarolija, a tokom zimskih dana dovoljna su tri: Tamna čokolada 54% 2,5 kg, Kakao prah Extra brut 2,5 kg i Toping Tamna čokolada 1 kg, za uživanje u intenzivnom ukusu najfinije belgijske tople čokolade.
HoReCa profesionalci kombinacijom proizvoda, koji ponaosob čine savršeno izbalansiran spektar sastojaka, bez sumnje će zaokupiti pažnju i najzahtevnijih gostiju.

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: NEW ONE AGENCY

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije