
Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošŠef Rene Redžepi koji trenutno sa svojim timom iz Nome radi u Kjotu je na Instagramu objavio akciju za pomoć Turskoj i Siriji nakon katastrofalnog potresa.
Naime, Redžepi je otvorio rezervacije za jedan ekstra termin za ručak, čiji će sav prihod poslati u Tursku i Siriju. Redžepi kaže da ima poseban odnos prema jugoistoku Turske.
“Merhaba!”, započinje poruku šef Redžepi tradicionalnim pozdravom na turskom i u nastavku pojašnjava:
“Za one koji nisu imali priliku dobiti rezervaciju u Nomi Kjoto, evo nove prilike. Odlučili smo otvoriti još jedan ručak u nedelju 14. maja. Sav prihod od ovog dodatnog dana ići će za pomoć Turskoj i Siriji nakon potresa. Jedan od gradova koje je potres najteže pogodio je jedan od najboljih gradova u kojima sam bio – čarobni Gazijantep. Evo nekoliko slika da vidite kako je to neverovatno mesto s neverovatnim ljudima”, napisao je Redžepi.
View this post on Instagram
Aleksandar Bućan, chef kuhinje hotela Mona Plaza oduševio je prestonicu sa dva hrabra i inovativna gastronomska projekta. Tokom petnaestogodišnje k...
pročitaj jošChef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj jošChef Dušan Todić je jedan od onih ljudi koji ne vole ušuškanost niti da žive i rade u zoni komfora. Vođen izazovom, napravio je korak dalje u karij...
pročitaj još