Pismo iz Njujorka: Kako otključati legendarni Daikiri
Pismo iz Njujorka nam je poslao naš stručni saradnik Nikola Nikoletić u svom autorskom tekstu otkriva kako otključati legendarni koktel i nezaobila...
pročitaj jošIlić Vukan, bartender Elixir Bara i D Bara, za čitaoce portala Cafe Bar & Restoran pripremio je koktel Dirty Lady.
SASTOJCI:
* 4,5 cl Hendricks Gin
* 3 cl Coriander&Dill cordial
* 3 dashes Homemade Orange bitter
Absinth Spray
Pogledajte kako ga Vukan priprema
U Beogradu, u blizini Južnog bulevara je nedavno sa radom počeo coffee and snack bar Brašov. Brasov coffee & snack bar je uređen u minimalisti...
pročitaj jošDanilo Dača Božović godinama važi za jednog od najboljih barmena Majamija, a u intervjuu za naš magazin otkriva kako funkcioniše njegov Swizzle Rum...
pročitaj jošBeogradsko novo mesto za zagrevanje je B4 bar, koji se pozicionirao u centralnoj ulici na Dorćolu. View this pos...
pročitaj još