Restoran Buržoazija, diskretni šarm gastronomije
27.06.2023 Restoran

Restoran Buržoazija: Diskretni šarm gastronomije

Sigurno je da bi Bunjuelovi junaci Diskretnog šarma buržoazije rado odabrali ovo mesto za svoje nadrealne pustolovine.

Restoran Buržoazija: Misteriozno mesto vrhunske usluge

Međutim, restoran Buržoazija, ušuškan u jednoj od najpoznatijih centralnih beogradskih ulica, je samo na prvi pogled nestvarno mesto zahvaljujući očiglednom šarmu i misterioznoj noti zavodljivosti.

Restoran Buržoazija, diskretni šarm gastronomije

Svoje čari otkriva onima koji cene najbolje od života. Jedna od njih je i slojeviti burger, naočigled nešto jednostavno i poznato, ali kod njih ovaj zalogaj nudi jedinstveno gastronomsko iskustvo.

Restoran Buržoazija, diskretni šarm gastronomije

Pored toga, u Buržoaziji imaju raskošnu ponudu vina i koktela. Koliko su sigurni u svoje veštine govori i činjenica da goste pozivaju na kompletno gastronomsko zadovoljstvo i izazivaju na eksperimentisanje u ukusima.

Restoran Buržoazija nastao je kao potreba da se zadovolje iskonske potrebe čoveka, potrebe da se maksimalno uživa u hrani i onome što ona može da nam pruži. 

Restoran Buržoazija nastao je kao potreba da se zadovolje iskonske potrebe čoveka, potrebe da se maksimalno uživa u hrani i onome što ona može da nam pruži. U našem restoranu shvatamo koktele vrlo ozbiljno, oni predstavljaju jedinstveno gastronomsko iskustvo. Zavirite u našu koktel kartu i budite smeli da eksperimentišete!

Svako vino ima svoju priču, a to može potvrditi i naša raskošna ponuda vinaSomalijeri će vam dati savet kako da odaberete savršeno vino. Mi vas savetujemo da odaberete savršeno društvo sa kojim ćete nazdraviti. 

Traganje za lepim stvarima, iskrenim ljudima i novim iskustvima nikada ne prestaje. Naša kuhinja vam uveliko priprema nove specijalitete!

Traganje za lepim stvarima, iskrenim ljudima i novim iskustvima nikada ne prestaje. Naša kuhinja vam uveliko priprema nove specijalitete

Buržoazija: Kontakt

ADRESA: NJEGOŠEVA 63, BEOGRAD

IG @BURZOAZIJA.BGD

TEL. + 381 63 348 506

RADNO VREME: PON – SUBOTA 08.00-00.00

AUTOR: NATAŠA STEVANOVIĆ

FOTO: RESTORAN BURŽOAZIJA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije