Nammos Dubai restoran
03.07.2024 Restoran

Besramno raskošan: Nammos Dubai je restoran sa najvećom zaradom na svetu

Nammos Dubai, besramno raskošan restoran u okviru Four Seasons-a, je restoran sa najvećom zaradom na svetu. Osim zarade, Nammos je poznat i po listi čekanja dugoj više meseci. Da li je ovakva titula opravdana?

U restoranu Nammos podrazumeva se da ste pod baldahinom, okruženi bajkovitim svetiljkama i živom vatrom koja isijava iz baklji. Ili se možete udobno smestiti na platnene ležaljke sa Dior jastucima. Pijuckajući koktel dok slušate džezera koji svira Selin Dion i Adel, nikako ne biste pogrešili ako pomislite da ste u Kanu ili možda Sen Tropeu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nammos Dubai (@nammos.dubai)

Ali u pitanju je Nammos Dubai: besramno raskošan restoran u okviru hotela Four Seasons, proglašen za restoran sa najvećom zaradom na svetu

Otvoren 2019. godine kao klub i restoran na plaži, Nammos Dubai je od vlasti zatražio da ispuni jedan specifičan uslov u zamenu za zauzimanje željenog prostora u okviru hotela sa pet zvezdica – ostvari promet od 40 miliona dolara. Samo tri godine kasnije, restoran je skoro udvostručio tu cifru, dostigavši 71 milion dolara prometa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nammos Dubai (@nammos.dubai)

Nammos Dubai nudi raskoš u ležerno prefinjenom ambijentu

Nammos, brend koji je predvodio preduzetnik i izvršni direktor Petros Stathis, krenuo je sa radom na Mikonosu. Omiljen među holivudskim zvezdama, najvećim svetskim producentima, kao i modelima Victoria’s Secret.

Vodeći se ovim uspehom, Stathis je krenuo u osvajanje sveta i otvorio restorane u Kanu, Dohi i Dubaiju. Kako se priča, uskoro će se jedan otvoriti i u londonskom Najtsbridžu (Knightbridge).

AUTOR: Nataša Stevanović

IZVOR: cafebarrestoran.rs

FOTO: FB Nammos Dubai

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije