Burito Madre keks
07.06.2022 Street Food

10.000 gostiju dnevno su potvrda Burrito Madre kvaliteta

Squadra Group doo, pod čijim okriljem su Burrito Madre restorani, ne nudi posao, već mogućnost razvoja i usavršavanja karijere. Od samih početaka, kroz treninge i obuku, do usavršavanja kroz menadžment unutar grupe.

1 Burito Madre autić

Burrito Madre – Tradicija Meksika za vašim stolom

Drugi smer razvoja je kroz podršku samostalnog preduzetništva ili kroz nosilaštvo razvoja franšize. Burrito Madre restorani koncipirani su od strane veće poznate grupacije „Street guys hospitality“ i kao takvi plasiraju najbolje od ugostiteljstva u Srbiji i Americi. Samim tim, zaposleni stiču neophodno znanje i iskustvo za dalji napredak.

3 Burito Madre

Ugostiteljska grupacija „Street guys hospitality“, internacionalna je kompanija koji broji više od 600 zaposlenih i posluje na dva kontinenta (Amerika i Evropa), sa konceptima restorana latinoameričke (Toro, TTT, Buena Vida i Burrito Madre) i tradicionalno balkanske kuhinje (Ambar i Baba).

2 Burito Madre

Zadovoljnih više od 10.000 gostiju dnevno osnovna su potvrda našeg uspeha! Verujemo u podršku i zajedništvo te je za nas svaki zaposleni, jednako kao i svaki gost, deo je jedne velike složne porodice.

Burito Madre MAPA

BURRITO MADRE FAMILIJA NASTAVLJA DA RASTE….VIDIMO SE USKORO!

Web: www.burritomadre.com
FB i IG: @burritomadre
E-mail: [email protected]

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: BURRITO MADRE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije