1 Aleksandar Manojlović - Higijena Systems
14.01.2022 Trendovi

Aleksandar Manojlović, Hygiene systems, 2022: “Pouzdano partnerstvo je ključ uspeha”

Sa gospodinom Aleksandrom Manojlovićem, Nilfisk brend menadžerom u okviru kompanije Hygiene systems smo takođe razgovarali o protekloj godini, kao i izazovima u novoj godini koji se postavljaju ispred HoReCa sektora.
„Samo najstabilniji su mogli da odgovore izazovu i održati poslovanje i tim na okupu. Trebalo je finansirati ceo sistem koji je poslovao sa gubicima. Verujem da je veliki uspeh ako se poslovalo dovoljno dobro da se pokriju troškovi. Izgledalo je da se stvari lagano vraćaju u normalu, ali po ovome što vidimo, možda i nismo blizu kraja”.

“Nilfisk usisivači su postigli veliki uspeh”

* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji u prošloj godini.
Definitivno su tu vodeći profesionalni i industrijski usisivači proizvođača Nilfisk. Izuzetan kvalitet, dugotrajnost, visok stepen filtracije i higijene, tehnologija i ergonomija kao i renomirani brend rezultirali su velikim uspehom.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu
Ako su loše stvari iza nas u narednoj godini mi očekujemo oporavak tržišta i nastavak povećane potražnje proizvoda za profesionalnu higijenu. Jedan od izazova će biti uspostavljanje saradnje sa novim klijentima i onima kojima možda nismo bili dostupni jer definitivno svi traže pouzdanog i konstantno prisutnog partnera.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili
U poslednje vreme se trudim da slobodno vreme provedem na mirnijim i intimnijim mestima. Toplo bih preporučio restoran „Splav“ na reci Velikoj Moravi u Velikoj Plani. Kvalitet hrane kao i higijena su na visokom nivou, ambijent prirodan i opuštajući, a blizina auto-puta olakšava posetu.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: HYGIENE SYSTEMS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije