Adio Noma! Fine dining kreće novim putem
Šef Rene Redžepi će i nakon najavljenog zatvaranja restorana Noma nastaviti da utiče na gastronomiju kroz svoje buduće projekte. Ipak model upravlj...
pročitaj jošKakva je ovo godina bila!
Kako su restorani trenutno ponovo zaključani u Kopenhagenu, dato nam je malo vremena da sumiramo proteklu godinu.
Najviše od svega želimo da izrazimo duboku zahvalnost. Uprkos izazovima koje su nas sve pratili ove godine, imali smo periode pozitivnosti i radosti i osećali smo podršku lokalne i međunarodne zajednice.
Ovom prilikom želimo da zahvalimo vašem magazinu koji je dao snažnu podršku svima iz restoranskog biznisa, pa i nama.
Radujemo se što ćemo podeliti svoje planove za sledeću godinu i javićemo se čim budemo u mogućnosti da radimo ono što najbolje znamo, a to je da pripremamo najbolju hranu za sve naše goste.
Još jednom, hvala vam što ste nas pratili tokom protekle godine. Želimo vam siguran i zdrav doček Nove godine i najlepše želje za vas i sve vaše čitaoce u Srbiji.
Vidimo se u Novoj godini!
Michelinove zvezdice: Nagrada ili kazna? Radost ili noćna mora? Da li je srećniji onaj ko je dobio, ili onaj kome izmakne? U proteklih deset godina...
pročitaj jošJelisaveta Stanojević, trećeplasirana na takmičenju za najboljeg sommeliera Srbije, otkriva kako se profesorica jezika i književnosti, našla i snaš...
pročitaj jošChef Marko Đerić je nakon završenih studija na Almi, međunarodnoj školi italijanske kuhinje u Kolornu, započeo svoj profesionalni put u Ženevi gde ...
pročitaj još