
U prodaji je novi broj gastronomskog magazina La Cucina Italiana
Jedna od tajni italijanske kuhinje leži u jednostavnosti. Većina jela sadrži od dva do četiri glavna sastojka, ali kakvih. Ultra kvalitetnih. Drugo...
pročitaj jošJedna od tajni italijanske kuhinje leži u jednostavnosti. Većina jela sadrži od dva do četiri glavna sastojka, ali kakvih. Ultra kvalitetnih. Drugo...
pročitaj jošLukas Nagl stoji iza brenda LUVI Ferment koji, između ostalog, proizvodi shoyu što je, u suštini, soja sos u japanskom stilu, dobijen od soje, pšen...
pročitaj jošAlan Dikas (na fotografiji desno sa šefom Denom Barberom) je u Parizu otvorio novi restoran "Sapid", za koji kaže da će biti “95 posto veganski”. d...
pročitaj još„Hej, sad sam u nekoj gužvi, ali čujemo se ovih dana, moraš da navratiš do mene“ - koliko puta ste ovo rekli osobi sa kojom stvarno želite da prove...
pročitaj jošViše od 20 svetskih vinskih kritičara i novinara posetiće proizvođače Vranca u Makedoniji, na Kosovu i u Crnoj Gori. Svrha manifestacije je da se ...
pročitaj jošKoliko je važno da je sveže meso prošlo kontrolu kvaliteta i bezbednosti proizvoda, da trgovinski lanci obavljaju svakodnevne striktne laboratorijs...
pročitaj jošHrana direktno utiče na kvalitet života što se odražava na sve veću svest o uravnoteženoj ishrani potrošača i zaposlenih u HoReCa sektoru. Loša ish...
pročitaj jošOMV Srbija i ove godine 1. oktobra tradicionalno obeležava Međunarodni dan kafe i tradicionalno - zajedno sa svojim potrošačima deli solidarnost i ...
pročitaj jošNovi proizvodni pogon Koncerna Bambi u Požarevcu vredan 12 miliona evra u kome će se proizvoditi plazma keks počeće da radi u septembru ove godine ...
pročitaj jošSezonski rad u Hrvatskoj već nekoliko godina privlači veliki broj naših državljana koji se bave ugostiteljstvom. Tako je i jedan naš mladić odlučio...
pročitaj jošSinonim beogradskog gostoprimstva, Monument, proslavio 25. godina postojanja sjajnom žurkom u novootvorenom “Ruskom caru” Monument prešao magi...
pročitaj jošNajveća evropska grupacija za proizvodnju zamrznute hrane, britanska korporacija Nomad Foods najavila je nedavno da će u saradnji sa američkom komp...
pročitaj jošU okviru nacionalne kampanje „Spasimo hranu, spasimo humanost“, na jučerašnjem događaju „Medijska humanitarna kuhinja“ predstavnici medija, zajedno...
pročitaj jošIzuzetan uspeh na tri međunarodna takmičenja Vrhunska i autentična vina „Tikveš“ i „Tikveš Châteaux & Domainеs“ na tri renomirana međunarodna ...
pročitaj jošPitanje svih pitanja kada je ugostiteljstvo u pitanju je da li će Krizni štab doneti odluku o novom skraćivanju radnog vremena kafića i restorana. ...
pročitaj jošNakon pisanja našeg magazina u tekstu u kojem smo ukazali na problem manjka radne snage u restoranskoj industriji, brojni mediji su počeli da se ba...
pročitaj jošDanas je održana novinarska projekcija dugoočekivanog filma „Toma“ u poznatom beogradskom restoranu „Dva jelena“ u Skadarliji, na kojoj su pored me...
pročitaj jošSpaceport, jedna od dve baza svemirske kompanije Space X, milijardera Ilona Maska, raspisala je konkurs za radno mesto barmena za astronaute, zapos...
pročitaj još