
Vino ponovo spaja zemlje Balkana
U Skoplju je uspešno održano deseto jubilarno izdanje Balkanskog međunarodnog takmičenja vina (BIWC). Na takmičenju je učestvovao rekordan broj vin...
pročitaj jošU Skoplju je uspešno održano deseto jubilarno izdanje Balkanskog međunarodnog takmičenja vina (BIWC). Na takmičenju je učestvovao rekordan broj vin...
pročitaj jošTvorac kulinarskog projekta "Sudar ukusa", šef Miloš Grahovac, podelio je s nama recept u kojem je na tanjiru spojio – nespojive komponente Promoc...
pročitaj jošNa čelo međunarodnog Balkanskog takmičenja vina BIWC (The Balkans International Wine Competition) izabran je Igor Luković, vinski kritičar i public...
pročitaj jošOvaj bezalkoholni tonik na bazi biljaka sa niskim sadržajem kalorija, prvi je kraft tonik u Srbiji. Svežeg je mirisa, izraženih citrusnih i biljnih...
pročitaj jošKod nas dolazak lepog vremena može da znači samo jedno... ukusan roštilj! Iskoristite TABASCO® sosove kao savršen trik da specijalitete sa roštilja...
pročitaj jošUšuškan u malom lokalu na Crvenom krstu, u Ulici cara Nikolaja II 83, specifičnog enterijera inspirisanog muzikom, otvoren s idejom da oživi koncep...
pročitaj jošSezona roštiljanja nam je pred vratima! Nebitno da li na roštilju spremate meso, ribu ili povrće, koristite „Kikkoman” soja sos, Teriyaki sos ili b...
pročitaj jošAko ste generacija koja je krajem 90-ih izlazila u elitne restorane Beograda, one s internacionalnim specijalitetima, vrhunskim vinima i prvim some...
pročitaj jošZahvaljujući svojoj rashladnoj snazi, ZOOM brzo rashlađuje proizvode sprečavajući razmnožavanje bakterija, sušenje proizvoda i čuvajući izvorna org...
pročitaj jošKako ne biste bacali višak prilikom pripreme jela, bitno je da ovladate Zero Waste tehnikom. Tehnika se uči i stiče radom u različitim restoranima,...
pročitaj jošSva zrna kafe poznatog brenda sadrže sertifikat Rain Forest Alliance (Saveza kišnih šuma), koji poseduje samo 6% plantaža kafe iz celog sveta, pri ...
pročitaj jošRestoran „Švajcarija” započeo je svoj život kao restoran za sve vrste proslava (do 250 gostiju). Za kratko vreme izdvojio se kvalitetom i postao je...
pročitaj jošNovi ZOOM od Lainoxa linija je šok komora sa ergonomskim ekranom na dodir, ojačanim (BOOSTED) rashladnim sistemom i Smart Bluetooth konekcijom za A...
pročitaj jošTork je proizveo sapun za neutralizaciju uobičajenih mirisa hrane i uklanjanje masnoća sa kože. Preporučljiv je za korišćenje u HORECA sektoru (kuh...
pročitaj jošZa razgovor sa Natašom Marković uvek ima povoda, a ovoga puta smo se pozabavili temom postavljanja desertne karte u restoranima. Kao top pastry che...
pročitaj još“Alkohol gel” je dezinfekciono sredstvo na bazi alkohola, prepoarat koji treba ravnomerno naneti na ruke, a zatim utrljati. Zbog svog specifičnog s...
pročitaj jošU situacijama kad je na javnim mestima neophodna brza dezinfekcija kože ruku, kvalitetnim i po zdravlje sigurnim dezinficijensima, „Hygiene Systems...
pročitaj jošNemanja Pejčić ostvario je svoj san kroz naporan ali zanimljiv put. nakon rada na brodu i potom u Njujorku, usidrio se u San Djegu, gde je osnovao ...
pročitaj još