CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Pržena kafa

Šta sve reguliše novi pravilnik o kafi? Skrobu u kafi je odzvonilo!

21.01.2021 Horeca oprema

Novi pravilnik neće uticati na cenu kafe nego će samo podići kvalitet kafe koju pijemo Ministarstvo poljoprivrede usvojilo je početkom januara nov...

pročitaj još
Šampanjac

„Brzo dođite – ja pijem zvezde!” Mitovi i istine o šampanjcu!

21.01.2021 Horeca oprema

Legenda kaže da je francuski monah Dom Perinjon kada je prvi put probao šampanjac rekao: "Dođite brzo, ja pijem zvezde". Istina je da se radi o rek...

pročitaj još
Špageti featured

Ako u Italiji naručite spaghetti bolognese, nećete ih dobiti!

20.01.2021 Horeca oprema

Ko još ne voli špagete sa bolonjez sosom? Pored pice, radi se o jednom od najpopularnijih jela na svetu. U svakom restoranu koji služi pastu, a i u...

pročitaj još
Noma Kopenhagen Danska

Noma – od restorana broj 1, do pop-up vinskog bara s burgerima za poneti

20.01.2021 Restoran

Umesto sezonskog menija u novom nordijskom stilu, Noma je otvorila svoja vrata, tačnije baštu i plastenike, kao vinski bar sa dva burgera na meniju...

pročitaj još
Preduzetnički barometar 1

EY Preduzetnički barometar – kako je izgledala poslovna 2020. godina

19.01.2021 Horeca oprema

Objavljeno je peto po redu istraživanje – EY Preduzetnički barometar je peto po redu istraživanje sprovedeno u okviru projekta EY Preduzetnik godin...

pročitaj još
Mesna vekna kadrirana

Teleća vekna s ukusima šume i mirisom borovine

19.01.2021 Chef

Recept šefa Alehandra Saravije može predstavljati savršeno predjelo ili glavno jelo, jer mesnu veknu vole čak i najizbirljiviji Od punjene do one ...

pročitaj još
den barber i Alan Dukas

TOP 10 šefova čiji su restorani osvojili najviše Mišlenovih zvezdica

18.01.2021 Chef

Potraga za najboljim šefom na svetu je naravno – neverending story. No, ako je parametar Mišlenova zvezdica onda je jasno da je trenutno najbolji š...

pročitaj još

Kadarka Fantazija proglašena za najbolju na svetu

18.01.2021 Horeca oprema

Na dan 13. marta ove godine, u mađarskom gradu Kiškereš, održano je 25. po redu najveće takmičenje vina na svetu, i to onog od sorte kadarka. Na ov...

pročitaj još

„Začinite život“: slogan sa porukom

17.01.2021 Horeca oprema

Začinite život je internacionalni slogan korporacije „Kikkoman“. Bazira se na principu da Kikkoman ujedinjuje 300 godina staru japansku tradiciju p...

pročitaj još
1 Ljubomir Stanisic FOTO FABRICE DEMOULIN

CB&R predstavlja! 100 Maneiras, carstvo Ljubomira Stanišića

17.01.2021 Chef

Lisabonski restoran 100 Maneiras, čije je ime posveta majci Rosi koja je umela da napravi krompir na 100 načina, ne treba mešati sa sestrinskim res...

pročitaj još
tabasco, tabasco recepti

TABASCO® u Srbiji

16.01.2021 Horeca oprema

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da je najpoznatiji ljuti sos na svetu zvanično stigao i u Srbiju! Kompanija „Spices of the World...

pročitaj još
Šarkutri 1

Charcuterie, meze na francuski način!

16.01.2021 Chef

Šarkutri, drvena daska ispunjena delikatesima, u Francuskoj je sinonim za druženje. Šef Aurelijen Dufor, za Cafe Bar & Restoran, donosi neka pr...

pročitaj još
1 Ramstek u kori od parmezana

Ramstek u kori od parmezana sa „Vital” salatnim majonezom

15.01.2021 Horeca oprema

Kad je ramstek u hrskavoj kori na meniju, ručak dobija potpuno drugu dimenziju. Baš tako ga priprema Mario Filipović, šef kuhinje restorana Butik 3...

pročitaj još
1 Lešnikice Miloš Jovanović 22

Legendarne lešnikice by šef Miloš Jovanović

14.01.2021 Food

Šef Miloš Jovanović je ekskluzivno za čitaoce magazina Cafe Bar & Restoran podelio svoj recept za lešnikice na karpaču od ananasa, sa šafranom ...

pročitaj još
1 Mionetto prosecco

Prva Mionetto style akademija – Spoj mladosti, kreativnosti, tradicije, iskustva i kvaliteta

14.01.2021 Drink

Kada se spoji mladost, tradicija, iskustvo i kvalitet, usledi pravi bum na sceni. To se i dogodilo na poslednjem Belgrade Fashion Weeku. Sar...

pročitaj još
Tuna Tartar šef miloš lazić

Tuna tartar by šef Miloš Lazić iz restorana Velvet

13.01.2021 Chef

Šef Miloš Lazić, koji poseduje bogato internacionalno iskustvo, a trenutno radi kao zamenik šefa kuhinje u beogradskom restoranu Velvet, deli s naš...

pročitaj još

Tri musketara iz vinske kuće Minića

13.01.2021 Drink

Slatka suza, 0,5 l Desertno belo vino od sorte bela tamjanika, bogato svežim mirisima koje prati slast po ukusu, sadrži 13,5% alkohola. Vino je...

pročitaj još

Buttafuoco IL Cacciatore prvi put u Srbiji!

12.01.2021 Drink

To je jedinstveno crveno vino koje se proizvodi jedino u sedam gradova u oblasti Oltrepo Pavese (Lombardija). Razlog jedinstvenosti ovog vina je u...

pročitaj još
⟨ 1 … 112 113 114 115 116 … 128 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

armanjak voda zivota

Najstarija voda života: Armanjak je piće sa više od 700 godina živopisne istorije

09.07.2024 Drink

Armanjak je najstarija eu-de-vie (voda života) na bazi vina, proizveden na jugozapadu Francuske, sa više od 700 godina istorije. Armanjak svoj nazi...

pročitaj još
Anne-Sophie-Pic

Hotelski doručak po ukusu Michelina priprema En Sofi Pik

29.08.2022 Chef

En Sofi Pik, koja uz Anu Roš i Piu Leon čini top 3 ženskih šefova današnjice, dolazi iz duge loze slavnih kuvara. Karijeru je započela 1997. godine...

pročitaj još
vila gospava

Decentni jadranski meni u Vili Gospavi

15.10.2021 Restoran

Vila Gospava je ogledalo želje njenih vlasnika da stvore prostor visokog stila koji odiše luksuzom i komforom. Ambijent je autentična slika glamuro...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja