
Kultura bar! Akademija koktel kulture i umetnosti
Jednog od začetnika koktel priče kod nas, Kultura bar, krase autentična retro polica, široki spektar klasičnih i signature koktela i interesantna p...
pročitaj jošJednog od začetnika koktel priče kod nas, Kultura bar, krase autentična retro polica, široki spektar klasičnih i signature koktela i interesantna p...
pročitaj jošOriginalni italijanski espreso za svaku priliku ima odličan odnos cene i kvaliteta. Autentico mešavina kafe sadrži pažljivo odabrana zrna arabike ...
pročitaj jošNovi, osvežavajući radler sa ukusom višnje i 0% alkohola, predstavlja mešavinu osvežavajućeg bezalkoholnog pića i lakog svetlog piva. Savršen je iz...
pročitaj jošPoštovani prijatelji, Ponosni smo na činjenicu da je pred vama 50. jubilarni broj časopisa! Ovom prilikom želimo od srca da se zahvalimo svima ko...
pročitaj jošSto odsto prirodni matični sok najbolje sorte jagode, Senga Sengana, bez dodataka vode, aditiva, konzervanasa i rafiniranih šećera. Ne postoje trag...
pročitaj jošProizvod je 100% prirodan, bez kalorija, šećera i aditiva. Saint John’s voda proizvodi se u četiri neponovljivo osvežavajuća ukusa: krastavca i men...
pročitaj jošGlamurozan i otmen prvi srpski kabare-restoran-klub obuhvata 900 kvadratnih metara, a čini ga pregršt svetala, komforni separei, udoban nameštaj, p...
pročitaj jošIz kuće Fine&Deli stiže Cottage Cheese, idealan sastojak za ukusne i lagane obroke. Odlikuje ga blag i pun ukus koji savršeno ide uz sve, a zah...
pročitaj jošJedinstveni Kikkoman Ponzu limun umak za sašimi, karpaćo i predjela ili preliv za sveže salate i grilovana jela, ali i idealan sastojak koji upotpu...
pročitaj jošPočetak tradicije Podruma Palić 1896. seže do 1896. godine kada je na Paliću osnovana voćarsko-vinogradarska škola sa modernim rasadnikom. Danas Po...
pročitaj jošPromocija drugog izdanja publikacije ADBOOKA, u izdanju Marketing mreže, organizovana je na šestom nacionalnom festivalu integrisanih komunikacija ...
pročitaj jošPico De Gallo je tipična meksička salsa poznata i pod imenom salsa fresca i salsa cruda, a prevedeno na naš jezik naziv salse je Petlov Kljun. TABA...
pročitaj jošNedavno je na on line konferenciji pod nazivom „Horeca zajednica za novu budućnost" pokrenuta nova platforma HoReCa zajednica. Platforma je namenje...
pročitaj jošNaš kolumnista Hadži Jovan Mrđenović priznaje da mu je izolacija, čitaj samoća, pomogla da spozna lepotu i pronađe je tamo gde je obično ne tražimo...
pročitaj jošVest o smrti jednog od najvećih fudbalera današnjice Dijega Armanda Maradone, potresla je ceo svet. I dok mu se širom zemljine kugle odaje počast ...
pročitaj jošBeli Rus je koktel koji je planetarnu popularnost stekao nakon filma Veliki Lebovski sa legendarnim Džefom Bridžisom u glavnoj ulozi. Bez obzira na...
pročitaj jošDostava svih maloprodajnih proizvoda i namirnica za manje od trideset minuta Glovo, startap za dostavu na zahtev čije je sedište u Barseloni nedav...
pročitaj jošPromocija italijanskih vina u okviru V nedelje italijanske kuhinje u svetu U Italiji ćete, pored jedinstvene i autentične hrane, obilja izvanredni...
pročitaj još