Danijel Zlatković: “Pinsa alla Romana će biti sve popularnija”
Na kraju vodiča za pripremu vrhunske pizze, Danijel Zlatković govori na temu trendova kada su u pitanju stilovi, nadevi, sirevi i dodaci Danijel...
pročitaj jošNa kraju vodiča za pripremu vrhunske pizze, Danijel Zlatković govori na temu trendova kada su u pitanju stilovi, nadevi, sirevi i dodaci Danijel...
pročitaj jošPice, ukusni i kvaltitetni džinovski sendviči, poput cubano sendviča, oduševiće posetioce. Redovni gosti kažu da je Hotspot pizza vrhunska i da su ...
pročitaj jošDanas ćete u Italiji naići na stotine varijacija, a najčešći nadevi su od mešavine rikote i spanaća ili ragua alla bolognese. Pre nego što završe u...
pročitaj jošKada lokal posetite po preporuci osobe u čiji ukus ne sumnjate, onda je teško nastupati bez predrasuda i očekivanja. Međutim, obuzdali smo se, baš ...
pročitaj jošAdrijana Lažetić, menadžer restorana Fonio Brunch objašnjava zašto su se odlučili za koncept branča koji je na ovim prostorima prvi put poslužen 19...
pročitaj jošDžem i marmeladu proizvodimo i pakujemo od voćne kaše poznatog dobavljača, bez konzervansa, veštačkih boja i aroma. - HACCP sistem u pakovanju d...
pročitaj jošO sebi kažu da su, pre svega, kuća ljubavi, a onda i hrane. Mi smo se uverili da njihova hrana ima ukus ljubavi, što potvrđuje reči da njihova misi...
pročitaj jošUroš Ivošević, Chef kuhinje restorana GIG, priredio je izvanredno veče na kome je u glavnoj ulozi bio sastojak vredan suvog zlata Chef Uroš Ivoš...
pročitaj jošLazar Živković, menadžer za premium alkoholna pića i Ivan Jeftić, menadžer za kafu, obojica eksperti u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, u razgovoru ...
pročitaj jošBarska scena juga Srbije igra u proširenom sastavu od februara 2023, zahvaljujući pojačanju pod imenom Bar Kod, u Nišu. Niški Bar Kod – novo ime...
pročitaj jošNovi koncept restorana Tilia je diplomski rad jedne sjajne mlade generacije ugostitelja iz Sokobanje i okoline koja je prve korake napravila u hote...
pročitaj jošZahvaljujući najsavremenijoj opremi i iskustvu profesionalaca, Mate maslinova ulja odlikuju se besprekornim kvalitetom. Odmah nakon završene dnevne...
pročitaj jošU kreacijama chefa Miše Aljehina se jasno oseti koliko je željan otkrivanja tradicionalnih srpskih ukusa i sa koliko hrabrosti i mudrosti donosi na...
pročitaj jošNa prvi pogled deluje nemoguće. Samo toliko, na prvi pogled. Moćni planinski ukusi zaista se savršeno stapaju sa prefinjenim morskim ukusima. Gde? ...
pročitaj jošBerba iz 1961. godine je bila izvrsna za sva vina iz Bordoa, iako su ona sa leve obale bila za gutljaj raskošnija. Međutim, za Pétrus ova berba je ...
pročitaj jošRestoran Rustikana je mesto pogodno za celodnevne užitke tj. nudi dnevni ugođaj ali i večernje izlaske. Restoran Rustikana Obrenovački restora...
pročitaj jošChef Filip Miljić i souse-chef Bogdan Koprivica u kragujevačkom restoranu The Ambassador House svakodnevno pokazuju da fine dining itekako živi u u...
pročitaj jošFine&Deli je postao sinonim za pažljivo odabrane sastojke, vrhunski kvalitet i istinsko uživanje u hrani. U svoju liniju proizvoda koja obuh...
pročitaj još