Kafeterija Skyline: All day breakfast meni
Ovaj brend ima verne goste na svim lokacijama, ali mi verujemo da će Kafeterija Skyline pružiti sasvim novo iskustvo i ubrzo postati omiljeno mesto...
pročitaj jošOvaj brend ima verne goste na svim lokacijama, ali mi verujemo da će Kafeterija Skyline pružiti sasvim novo iskustvo i ubrzo postati omiljeno mesto...
pročitaj jošDrugi Spirit Style festival premium srpske rakije održaće se u četvrtak, 25. maja, u hotelu Srebrno jezero na istoimenoj turističkoj destinaciji u ...
pročitaj jošBordejn: Kompletna usmena biografija predstavlja insajderski uvid u život ovog sjajnog kuvara iz pera njegove dugogodišnje saradnice Lori Vulever. ...
pročitaj jošDa li su veštačko meso, biljni proteini, alge i insekti hrana budućnosti? Hrana budućnosti: Sve što ste želeli da znate [lwptoc] Hrana budućno...
pročitaj jošChef Mišel Bernštajn je u svojoj kuhinji spojila latinoameričke i jevrejske korene. Sa svojim partnerom Davidom Martinezom vodi dva kafe restorana ...
pročitaj jošBalkanSpa Summit će se, nakon deset godina, održati od 10. do 12. oktobra u Beogradu. Prisustvo na ovom događaju je potvrdilo 150 predavača i učesn...
pročitaj jošIskreni ljubitelji kafe sa mlekom i vrsni poznavaoci ovog omiljenog napitka u celom svetu i te kako prave razliku u izboru mleka koje koriste za pr...
pročitaj jošIzvorna tekila stigla nam je iz meksičke savezne države Halisko i grada Santjago de Tekila gde je počela prva masovnija proizvodnja. Danas je taj l...
pročitaj jošOpština Raška izložila je na rani javni uvid plan detaljne regulacije prostorne celine Sunčana dolina. U granici plana, nalazi se površina od oko 6...
pročitaj jošDragiša Damljanović, Sommelier i Cellar Master at Norwegian Cruise Line tvrdi da njegova profesija još uvek nije dovoljno prihvaćena i nema pozicij...
pročitaj jošItalijanska kuhinja, kao nijedna druga na svetu, ne poznaje granice kada su autentični recepti u pitanju. Posebno se izdvajaju pica i gelato, koji ...
pročitaj jošPizzaiolo Danijel Zlatković u nastavku vodiča za pripremu savršene pizze priča na temu fermentacije testa. "Ukus i aroma pica testa najviše zavise...
pročitaj jošBeograd je u prva tri meseca zabeležio 46% više dolazaka stranih turista nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz Turističke organizacij...
pročitaj jošVinarija "Tikveš" uvela je još jednu tehnološku inovaciju u vinsku industriju - mobilno punjenje vina. Upotreba ove tehnologije, koja se prvi put p...
pročitaj jošNebojša Veselinović, Executive chef METRO HoReCa centra, nakon 23 godina karijere, nam je otkrio kakav je bio osećaj kada je prvi put obukao kuvars...
pročitaj jošJoš jedan loš period za tursku gastronomsku senzaciju. Nusret Gokče, poznatiji pod umetničkim imenom Salt Bae je ponovo na udaru zaposlenih. Proda...
pročitaj jošUpravo je objavljena nova lista 50 Top Pizza za 2023. godinu, najvažnija svetska klasifikacija pizzeria, s posebnim klasifikacijama za Italiju, Ame...
pročitaj jošCrna ovca je brend koji već godinama privlači sladokusce odličnim zanatskim sladoledima i brojnim ukusima, a osim na više lokacija u Beogradu, imaj...
pročitaj još