Njoke od sipe u potažu od komorača ponosnog Sicilijanca
Pino Cuttaia je napustio posao na severu Italije i vratio se u rodnu Siciliju gde je jedno vreme radio kao samouki kuvar. 2000. godine otvara resto...
pročitaj jošPino Cuttaia je napustio posao na severu Italije i vratio se u rodnu Siciliju gde je jedno vreme radio kao samouki kuvar. 2000. godine otvara resto...
pročitaj jošFiloksenija je grčka reč za gostoprimstvo na autentičan način. Prava umetnost koja se kreira na toliko puno načina, a najponosniji su na gastronoms...
pročitaj jošOtkad je 2011. zatvorio svoj revolucionarni restoran u Rosesu u Kataloniji, šef Feran Adria nekoliko je puta najavljivao njegovo ponovno otvaranje,...
pročitaj jošTom Booton u restoranu The Grill koji radi u okviru hotela Dorchester rado priprema ovaj britanski klasik. Najmlađi head chef svih vremena u B...
pročitaj jošU Lijonu su proglašeni najbolji kuvarski timovi na svetu. Pobedu je odnela reprezentacija Danske, a slede je Norveška i Mađarska. [caption id="a...
pročitaj jošFabrika Burger & Pizza Bar je porodični projekat braće Dejana i Srđana Drljače i njihovih nežnijih polovina. Pet godina nakon otvaranja njihovo...
pročitaj jošŠef Owain Tomblin otkriva recept za omiljeno jelo gostiju u švajcarskom hotelskom kompleksu Bramble S&H Montagne. Luksuzne ski brvnare Ow...
pročitaj jošZbog ljubavi prema dobrom zalogaju vlasnik restorana Constantin odlučio je da u srcu poslovnog Beograda napravi mali raj za ljubitelje italijanske ...
pročitaj jošGijom Druan vlasnik destilerije Calvados Christian Drouin priča o alkoholnom nektaru od jabuke koji postaje sve popularniji. Destileriju je os...
pročitaj jošŠef Emanuel Andriju sa nama je podelio recept za klasik francuske kuhinje odavno ispisan velikim slovima, koji priprema na svoj način. Odlučio...
pročitaj jošTamara Vidović, Head of Department HSK hotela Saint Ten otkriva da zbog visokih zahteva gostiju ništa ne rade po šablonu i automatizmu, već je kons...
pročitaj jošHendrick’s džin nesvakidašnje i potpuno jedinstveno iskustvo ne prestaje da iznenađuje i oduševljava. Prepoznatljiv ukus koji je posledica potpuno ...
pročitaj jošLagavulinov single malt star 11 godina je ciljano kreiran za uparivanje sa goveđim odrescima. I savršen je. Promocija u kultnom Boisdaleu U cenje...
pročitaj jošU želji da proširi veganski koncept koji je prošle godine započeo u svom restoranu Eleven Madison Park, šef Daniel Ham sada nudi uslugu dostave sa ...
pročitaj jošOd sad možete u hotelu Prezident Palace u Beogradu da se učlanite u Gentleman’s Lounge. Ekskluzivni cigar lounge na 10. spratu hotela Preziden...
pročitaj jošPrvi Muzej viskija & bar u Beogradu, ali i regionu zatvorio se 15. januara. Prema prvobitnom planu projekat je trebalo da bude završen 1. decem...
pročitaj jošŠefovi Nikola Rosić, Nenad Atanasković i Krsta Simović čine trio uzbudljivog Thyme Street Food & Breakfast gastronomskog projekta. Thyme se pri...
pročitaj jošSupreme espresso definitivno je kafa novog doba koju karakteriše fantastičan ukus, vrhunski kvalitet i bogata tradicija. “BS Industries Group”, gen...
pročitaj još