CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Ambassador House: Haute cuisine u srcu Šumadije

Ambassador House: Haute cuisine u srcu Šumadije

10.08.2023 Restoran

Chef Filip Miljić i souse-chef Bogdan Koprivica u kragujevačkom restoranu The Ambassador House svakodnevno pokazuju da fine dining itekako živi u u...

pročitaj još
Fine&Deli – za istinske gurmane i perfektan ukus!

Fine&Deli – za istinske gurmane i perfektan ukus!

09.08.2023 Food

Fine&Deli je postao sinonim za pažljivo odabrane sastojke, vrhunski kvalitet i istinsko uživanje u hrani. U svoju liniju proizvoda koja obuh...

pročitaj još
Pasta ponza

Šta jesti u Napuljskom zalivu: Ostrva s blagom (DRUGI DEO)

09.08.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Putnici koji vole da uživaju u novim ukusima, prilikom posete ostrvima Napuljskom zalivu neće ostati razočarani jer će ih pomalo arhaičan način pri...

pročitaj još
Šta jesti u Napuljskom zalivu! Ostrva s blagom ( PRVI DEO)

Šta jesti u Napuljskom zalivu: Ostrva s blagom ( PRVI DEO)

09.08.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Najmanje poznat, a možda i najlepši je Kampanijski arhipelag. Otkrijte ove bisere rasute po kristalno čistom Tirenskom moru sa brojnim skrivenim pl...

pročitaj još
Nije propaganda! Doživite autentično italijansko iskustvo usred Novog Beograda

Nije propaganda! Doživite autentično italijansko iskustvo usred Novog Beograda

08.08.2023 Restoran

Novootvoreni restoran italijanske kuhinje, Propaganda, je idealan izbor za sve ljubitelje autentičnog italijanskog iskustva. PROPAGANDA: Novootvor...

pročitaj još
Dry aged fish Kristijan Marenic

Dry Aged riba za intenzivniji ukus

08.08.2023 Food

Do pre 4-5 godina dry age komadi junetine su bili nepoznanica za većinu domaćih gurmana. Kako je lako se navići na bolje i ukusnije, junetina koja ...

pročitaj još
Heinz Professional Majonez - Savršen izbor za kulinarske majstore

Heinz Professional Majonez – Savršen izbor za kulinarske majstore

07.08.2023 Food

Heinz Professional Majonez je pravi izbor za sve kulinarske majstore i ljubitelje ukusne hrane. Heinz Professional Majonez Napravljen po recept...

pročitaj još
1 Pivo u prahu

Prvo pivo u prahu! Na tržištu 2024. godine

07.08.2023 Drink

Samostanska pivara u Istočnoj Nemačkoj došla je do revolucionarne inovacije - napravila je prvo pivo u prahu. Samo mu trebate dodati vodu i zapenić...

pročitaj još
Razglednice iz Furlanije! Trst je još uvek

Razglednice iz Furlanije! Trst je još uvek „naš“

06.08.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Najpoznatiji grad ove regije je nekad bio predmet spora Italije i Jugoslavije i Meka za šverc ture. Danas u Furlaniji i Julijskoj krajini složno ži...

pročitaj još
Igor Conić: “Lobi je vizit karta hotela, baš kao što je to toalet u restoranu

Igor Conić: Lobi je vizit karta hotela, baš kao što je to toalet u restoranu

05.08.2023 Hoteli

Igor Conić, osnivač i urednik portala www.gradnja.rs. otkriva zašto voli dizajnerske boutique hotele, koji su svetski trendovi u gradnji hotela i o...

pročitaj još
Oranž vina otvaraju novu dimenziju ukusa

Sommelier Stefan Đokić: “Oranž vina otvaraju novu dimenziju ukusa”

04.08.2023 Chef

Oranž ili amber vina se odlikuju bogatstvom i svim specifičnostima crvenih vina, a opet imaju svežinu, voćnost i mineralnost koja se očekuje od bel...

pročitaj još
Praznik u Rimu! Najbolje gelaterie u italijanskoj prestonici

Praznik u Rimu! Najbolje gelaterie u italijanskoj prestonici

03.08.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Na Španskim stepenicama u Rimu je odavno zabranjeno jesti gelato. Nemojte da vas to spreči, već posetite ovih 8 gelaterija koji će vaš boravak u Ve...

pročitaj još
Dragoljub Radojičić:

Dragoljub Radojičić: „Formula za uspeh Atlantic grupe je u domaćinskom pristupu“

03.08.2023 Drink

„HoReCa je odnos, učenje, upornost , predanost i pre svega emocija prema poslu koji radimo, prema ljudima sa kojima radimo, ali i onim ljudima sa k...

pročitaj još

Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran

03.08.2023 Restoran

U distribuciji je novi broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u nastavku pogledajte šta vas to očekuje! Cafe Bar & Restoran: Novi broj za ju...

pročitaj još
Paelja je ultimativni letnji favorit!

Paelja je ultimativni letnji favorit! Saznajte sve o ovom španskom klasiku

02.08.2023 Chef

Paelja je najvoljenije špansko jelo. Chef Franko Camora otkriva sve tajne slasne paelje i šta je socarrat, koji joj daje ono nešto. Ultimativni ...

pročitaj još
Barista Cup

Barcaffè Barista Cup 2023 u septembru!

01.08.2023 Drink

Barcaffè Barista Cup 2023 će se održati 30. septembra u zagrebačkoj Barcaffè Akademiji  Barcaffè Barista Cup 2023 okuplja najbolje bariste iz re...

pročitaj još
Novi meni restorana JaM je inspirisan Italijom

Novi meni restorana JaM je inspirisan Italijom

31.07.2023 Chef

Chef Milan Jovanović priča o novom jelovniku restorana Just a Maestro i smatra da je to promena koja im je bila potrebna Restoran JaM: Novi meni...

pročitaj još
Jelena Šuleić

Jelena Šuleić: “Ne svodim račune, radujem se novom početku u Albaniji”

30.07.2023 Hoteli

Kada vas roditelji iz porodilišta odnesu u hotel i tamo provedete prvu noć u životu, nema ničeg logičnijeg nego da hoteli budu vaš život. D.HTM Jel...

pročitaj još
⟨ 1 … 55 56 57 58 59 … 129 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Stara Sokolova rakija, priča porodice Bogdanović stara 27 godina

14.12.2022 Drink

Šljiva je definitivno magično voće. Uzgaja se na ovom podneblju više od 200 godina, jede se i sveže i sušeno, od njega se prave džem i slatko, ali ...

pročitaj još

Lista učesnika Weekend Food Festivala sve duža! Ana Roš, David Skoko, Vanja Puškar…

23.02.2023 Chef

Weekend Food Festival ponovno će u aprilu biti centar svetske gastronomske scene, potvrđeno je na nedavnoj konferenciji za medije. Weekend Food Fe...

pročitaj još

Hotelijeri i restorateri pred velikim novogodišnjem izazovom

30.12.2020 Hoteli

Odluku Kriznog štaba da ugostiteljski objekti mogu da rade 31. decembra 2020. godine i 1. januara 2021. godine do 18 časova, potvrdila je juče i Vl...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja